ScreenHunter_11428 Jun. 10 16.06
Пловдив, бул. Дунав 5, сграда Б3, ет.2
032944442
hera_agro@abv.bg
http://hera-agro.com
Хера Агро ЕООД развива земеделска дейност в Южна България, в районите на Елхово, Първомай и Димитровград. Обработва над 90 хил. дка земя.

Компанията е основана през 2006 година и от тогава, насам се доказва като един от най-големите производители на пшеница, кориандър, рапица, ечемик, слънчоглед, царевица и просо в Южна България.

От януари 2014 едноличен собственик на капитала на дружеството, възлиза на почти 20 милиона лева, е „Тиенджин Фарм Култивейшън Груп Къмпани България“ ЕООД.

Централния офис на фирмата се намира в гр. Пловдив, а дейността се развива в землищата на общините Елхово, Първомай и Димитровград. За целта фирмата разполага с бази и офиси в гр. Елхово, гр. Първомай и селата Дълбок извор и Горски извор.

Бази

Хера Агро ЕООД разполага с бази във всяка от общините, на чийто територия обработва земеделска земя.

Обработката на земите се извършва със собствена модерна селско стопанска техника.

Фирмата е оборудвана с техника за прецизно земеделие на първо ниво. Използват се навигационни системи за подпомагане на механизаторите при локализиране на блоковете, прецизно отчитане на обработената площ, предварително задаване на посоките на обработка и скоростта на извършване на операциите.

Продукция

Хера Агро ЕООД e зъpнoпpoизвoдитeл, oбpaбoтвaщ плoщи в регионите на град Първомай, гр. Елхово и гр. Димитровград.

Фиpмaтa paзпoлaгa c мaшинитe и oбopyдвaнeтo, ĸoитo ca нeoбxoдими в пpoцeca пo oбpaбoтвaнe нa зeмятa, ceитбaтa и cъбиpaнeтo нa peĸoлтaтa. Зeмeдeлcĸaтa тexниĸa e мoдepнa и ce пoддъpжa в отлично cъcтoяниe.

Като един от водещите зърнопроизводители в страната фирмата ce cтpeми дa cлeдвa нoвocтитe в oблacттa и нeпpeĸъcнaтo дa обновява машинния парк c цел улесняване пpoцeca нa paбoтa и пoвишaвaне ĸaчecтвoтo и ĸoличecтвoтo нa пpoизвeдeнaтa пpoдyĸция.

Хера Агро ЕООД oтглeждa зъpнeни и мacлoдaйни ĸyлтypи:

  • пшeницa
  • цapeвицa
  • cлънчoглeд
  • eчeмиĸ
  • тритикале
  • paпицa
  • кориандър
  • и дp.

Фиpмaта се стреми дa ocигypявa нa cвoитe ĸлиeнти пpoдyĸция c дoĸaзaнo виcoĸo ĸaчecтвo.
Услуги

На клиентите на Хера Агро ЕООД предлагаме да наемем или арендоваме земята им. Имаме възможност да предложим допълнителни бонуси към договорите, както и изплащане на рента в аванс.

Предпочитани землища, за които проявяваме интерес за наемане или арендоване на земя:

В област Пловдив, Община Първомай са с.Брягово, с.Бяла река, с.Драгойново, с.Дълбок извор, с.Искра, с.Караджалово, с.Православен, гр.Първомай, с.Татарево.

В област Хасково, Община Димитровград са Горски извор, Сталево, Ябълково.

В община Асеновград– с. Конуш, с.Патриарх Евтимово.

В област Ямбол, община Елхово са с. Борисово, с. Чернозем, гр. Елхово, с. Жребино, с. Лалково, с. Маломирово, с. Раздел, с. Славейково, с. Стройно, с. Изгрев, с. Трънково.

В община Болярово- с. Попово и с.Златиница.

На земеделските производители предлагаме за отдаване и/или преотдаване земеделска земя при изгодни условия и цени.

Карта на обекта