ScreenHunter 1974
Разград, ул. Стефан Караджа 4, вх.В, ап.16, п.к.133
084660980, 084660981
agrohimkonsult_3@b-trust.org
Фирма АГРОХИМКОНСУЛТ – 3 – ЗЕМЕДЕЛИЕ ООД Разград се занимава с производство и продажба на селскостопанска продукция. Културите, които компанията отглежда, притежават отлични качества. В процеса на производство, АГРОХИМКОНСУЛТ – 3 – ЗЕМЕДЕЛИЕ ООД използва подбрани семена, торове и препарати с доказано високо качество.
ScreenHunter_4585 Mar. 04 13.22

 

 

 

 

 

 

Отглеждане пшеница, царевица, ечемик и слънчоглед в град Разград

АГРОХИМКОНСУЛТ – 3 – ЗЕМЕДЕЛИЕ ООД – Търговия с препарати, торове и семена в РазградАгрохимконсулт 3 се занимава с отглеждане на пшеница, царевица, ечемик и слънчоглед. За целта фирмата обработва плодородни земеделски земи в района на Разград. Кооперацията непрекъснато инвестира в нова селскостопанска техника и разполага с голям екип от селскостопански служители.

Търговия с препарати за растителна защита, торове и семена в Разград

Освен с производство на селскостопанска продукция, извършва търговия с препарати за растителна защита, торове и семена. Предлаганите от нас продукти са с високо качество, произведение от световноизвестни фирми. При необходимост от консултация, доверете се на специалистите от фирмата.

Благодарение на екипите от специалисти, качествената селскостопанска продукция, торовете и семената, които предлагаме, успяхме да се утвърдим на пазара като коректен, надежден и сигурен партньор.

Карта на обекта