logo_0ed09d0cf1591cdf89e764eab2099903
гр. София, кв. Казичене, Околовръстен Път 414
029995280
sales@tyrbul.bg
www.tyrbul.bg

Профил
Висококачествените млечни продукти не са просто професията ни, те са нашата мисия. Ние произвеждаме най-добрите млечни продукти за ежедневна консумация, вдъхновени от гръцките и средиземноморските кулинарни традиции, както и от хармонията с природата.

История

Историята на нашата фирма може да се сравни със създаването на сиренето фета: история за растежа, издигането и развитието.

Млечните продукти OLYMPUS се произвеждат от няколко компании, притежание на едно семейство, в което вече трето поколение се занимава с обработка на млякото. Ето защо можем да говорим за традиция при млечните продукти OLYMPUS . През 1999 закупихме и реновирахме производствена фабрика в Румъния; по-късно, през 2000, открихме нова  фабрика за производство на сирене в България (Сливен). През 2005 влязохме на пазара за натурални сокове, а през 2007 организирахме наша собствена дистрибуторска мрежа в Румъния и България. През 2008 придобихме Родопи Милк Индъстри (Гърция, Ксанти).

Целият този бърз разтеж има изключителна проста рецепта: нашите продукти се харесват. А това е така, защото ги произвеждаме с удоволствие.

Визия и ценности

Преди всичко ние ценим любовта: любовта към това да предлагаме продукти с най-високо качество, любовта към това, което правим, любовта към природата, любовта към животните, слънцето и тревата. Разбира се това, което най-много ни удовлетворява са хората, които се наслаждават на нашите продукти.

Ние вярваме в доверието. Бихме искали всички потребители да ни се доверят. Те имат много причини за това. Доверието на хората, които влизат в магазина и избират нашите продукти от рафтовете, носят ги вкъщи и ги споделят с тези, които обичат, ни кара да им предлагаме най-вкусните и най-здравословните млечни продукти.

Доверието на хората и нашата любов към тях са главните причини да се стремим към съвършенство и непрекъснат технологичен напредък, което ни позволява да произвеждаме млечни продукти с най-високо качество.

ПРОДУКТИ:

ScreenHunter 1562Прясно мляко Olympus

Ние в OLYMPUS не оставяме нищо на случайността. Всеки ден събираме мляко от подбрани ферми, обработваме го с помощта на най-новите технологии и го пастьоризираме внимателно, запазвайки всичките му хранителни качества. Сега вие и вашите деца можете наистина да се насладите на свежестта мляко “OLY” – свежо, здравословно и вкусно до последната капка.

Неповторимо е в комбинация със зърнени закуски за здравословен начин на живот, както и в кафе за бодро начало на деня, или затоплено с мед за студени зимни вечери.

orig_e0cf5abddefc17c23d706b57e0cd9b81Сирене

OLYMPUS сирене от краве мляко е бяло саламурено сирене, произведено от пастьоризирано краве мляко, сол, закваска и млечна култура.Маслеността в сухо вещество е минимум 47%, влажност – максимум 58%. Бяло саламурено сирене OLYMPUS от краве мляко е идеално за директна консумация, както и в салати и баници.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

orig_1f857be4c949a18458372ef0d811c447Кашкавал

Олимпус предлага полутвърди сирена / кашкавали със сухо вещество минимум 45%, която варира в зависимост от конкретния продукт.

orig_4e2cace92533f6aee0b1217d305ff215Цедени млека

Цедено мляко OLYMPUS е със специална текстура, гъсто и копринено на вкус. Тайната му се крие в традиционата рецепта – високо ценена в целия свят.
Може да му се насладите в различни комбинации – Снежанка, таратор, десерт с портокали и мента или с мед и ядки.

orig_5509abe13e15810f9ec1ace1dc3af98fКисело мляко OLY

Казват, че ежедневната консумация на кисело мляко е една от тайните за дълголетието на някои народи. Една от теориите за произход на киселото мляко е свързана с прабългарите и тяхната плодородна почва, богата растителност и добри пасища. С пристигането им на Балканите, рецептата за приготвянето на киселото мляко се разпространява бързо и става неизменна част от диетата на повечето народи в тази част на континета, като през средновековието славата му достига дори и до френския кралски двор.

Сега може да се насладите на традиционната рецепта на йогуртите OLY по всяко време на деня. OLYMPUS са приготвили за Вас различни видове за всеки вкус – натурални със различни маслености, полезни пробиотични, или кадифени цедени кисели млека OLY.

 

Карта на обекта