Национален земеделски регистър

38267285_1147156232091368_1423572480831782912_n гр. Раковски, ул. Родопи 13
031512330

 

 

DSC_0751Шери 61 ЕООД е една от най-големите фирми в хранителната индустрия на България. Ние извършваме търговия на едро и дребно, разносна и каталожна търговия! При нас ще намерите най-качествените ориз, боб, леща, захар, сол, консерви, тестени изделия, лютеници, майонези, конфитюри, подправки и много други продукти в тази сфера.

Предлаганите на пазара продукти с нашата търговска марка FIORRE ce отличават с прецизният подбор на суровини, характерни са с отлично съотношение между цена и качество и задоволяват напълно наложените традиционни вкусове на българския пазар.

Дистрибутор сме на престижни търговски марки лидери в техния бранш.

От създаването, нашата основна цел е поддържане на добри складови наличности и отлично качество на произвежданите от нас продукти.

Наличният автопарк, състоящ се от камиони, бусове, леки автомобили е гаранция за навременното изпълнение на заявените количества.

Фирмата има изградена дистрибуторска мрежа концентрирана в градовете: Пловдив, Карлово, Смолян, Кърджали, Пазарджик, Стара Загора, Харманли, Казанлък, Благоевград и други.

Шери 61 е дистрибутор на следните марки продукти: “Компас”, “Цима-99” ООД, “Гайтек олива”, ЕТ “Шидеров”, “Булконс”, “Чест олио”,  “Хартиена фабрика гр. Белово”, “Савимекс”,  “Филикон”.

Отлично подготвените търговски представители на фирмата са гаранция за коректно и професионално обслужване. За постоянни клиенти и количества, преференциални цени и отстъпки.

Доверете ни се, направете правилния избор!

Related Posts