ScreenHunter_23901 Jun. 09 13.50
Харманли, Северна Индустриална зона
037382331, 0886622765, 0887250716
sales@hlebna-promishlenost.com
http://hlebna-promishlenost.com
Хлебна промишленост АД е учредено през 2002г. като продължава дейността на Хлебозавод-Харманли, създаден през 1969г.

Предприятието е специализирано в производството на широка гама хляб, хлебни, пресни и трайни сладкарски изделия, които пазят вкуса на старите български рецепти. Разположен на повече от 15 дка площ, днес заводът включва три основни цеха: Хлебопроизводство, Закуски и Сладкарски.

Водещата ни цел е да предлагаме конкурентноспособни продукти с високо качество, които в максимална степен да удовлетворяват вкуса и предпочитанията на нашите клиенти.

Богатата продуктова листа на предприятието включва различни видове основен, специален и тостерен хляб, пити, погачи и други хлебни изделия.

ScreenHunter_23902 Jun. 09 14.01

Разнообразието от закуски, сладки и козунак по традиционни рецепти ни прави предпочитан производител за многобройните ни клиенти от страната, Гърция, Турция, Македония и др. За навременната доставка на нашите продукти се грижи стройна и добре организирана дистрибуторска мрежа, която обхваща общините Хасково, Харманли, Свиленград, Симеоновград, Гълъбово, Кърджали, Ивайловград, Маджарово, Любимец, Димитровград и др.

Хлебозавод Харманли поддържа системата НАССР, за която е сертифициран през месец декември 2007 година. Предпоставки за това са наличието на висококвалифицирани кадри, съвременно технологично оборудване, изградена добра инфраструктура и визия на ръководството за производство на безопасна и качествена продукция.

Важна оценка за дейността на завода е удостояването му с Почетния знак на Федерацията на потребителите.

Хлябът съпътства човека вече повече от десет хиляди години. За българина той е история, религия, храна за живот, храна за празници и ритуали, знак за гостоприемство. Затова е толкова голям респекта към един от най-старите занаяти в историята на човечеството – занаята на хлебопекаря.

Уважението и интересът към тази древна професия бяха определящи за моя жизнен и професионален път. С гордост и удовлетворение мога да заявя, че водени от изключителна амбиция и с цената на много труд през годините, всички ние – мениджърски екип, работници и служители, успяхме да превърнем Хлебна промишленост АД – Харманли в едно успешно развиващо се дружество с водещи позиции и сериозно присъствие на българския пазар.

Радостно е, че в една активна конкурентна среда, нашето дружество успява да постига своите цели за постоянен растеж, максимално удовлетворяване предпочитанията на клиентите и стабилно отстояване имиджа на фирмата.

Стремежът ни е постоянно да обогатяваме продуктовата гама, да следваме водещите тенденции в производството на хляб, хлебни и сладкарски продукти.

Хлебозавод-Харманли има своята 31-годишна история, доказан потенциал и ясни перспективи за развитие. Всички ние с удоволствие влагаме най-доброто от своите умения и виждания, за да достигат продуктите ни до вас – скъпи наши настоящи и бъдещи клиенти!

Продуктовата листа на Хлебна промишленост АД – Харманли включва многообразие от хлябове за всеки вкус и предпочитания. За Вашата трапеза изработваме пшеничен, диетичен, ръжен, типов, пълнозърнест хляб и хляб за тостер.

Предлаганите от нас погачи, пити и козунаци се изработват по стари български рецепти. С тях можете да посрещнете скъпи за Вас гости или да отбележите важни събития като сватба, кръщене, освещаване, нова придобивка.

Закуската е важна и неотменна част от менюто на българина. С нея започва, преминава, а понякога и завършва денят ни. За тези кратки моменти са нашите бързи закуски – милинки, банички, соленки, кифли, сандвичи, пици и др.

Сладките изкушения имат своето запазено място сред нашите продукти. Невероятното разнообразие от дребни сладки и торти за всякакви случаи ще отговори на Вашите потребности и ще украси всеки Ваш празник.

Карта на обекта