ФМС АГРО БЪЛГАРИЯ ЕООД

гр. София, бул. Искърско шосе 7, Търговски Център Европа, Сграда 7, Офис 8, Етаж 4
028185656
fmcagro.bg@fmc.com
https://www.fmcagro.bg/

 

 

ФМС – Водещ лидер при технологиите за растителна защита

  От самото си основаване в Калифорния през 1883 г., когато Джон Бийн изобретява първата бутална пръскачка за земеделието, ФМС продължава традицията да предоставя на своите клиенти новаторски решения. Днес ние разполагаме с набор от модерни технологии за производство, проучване и развойна дейност на специализирани продукти и решения за множеството пазари, които обслужваме.

Като световен лидер във внедряването на напреднали технологии и клиентско ориентирана проучвателна и развойна дейност, ние осигуряваме нови и икономически ефективни решения за повишаване на добива и качеството на земеделските култури чрез контрол на широк спектър от неприятели, плевели и болести.

С придобиването на част от инсектицидите и хербицидите на ДюПон, понастоящем ФМС притежава множество молекули, както и потенциал за разработка на нови активни вещества. Благодарение на богатото портфолио, патентованите технологии и множеството утвърдени продукти, ние сме в състояние да предложим на земеделските производители богат набор от хербициди, инсектициди, фунгициди, биологични вещества, макро- и микро-елементи и продукти за третиране на семена.

ФМС предлага продукти за растителна защита от близо 135 години и приоритет през цялата ни историявинаги е било да помагаме на земеделските производители да отглеждат надеждно и устойчиво своите култури.

Целта на ФМС е с ускорени темпове да предоставя нови продукти и решения, които удовлетворяват в по-голяма степен потребностите на своите клиенти.

Нашата визия е да бъдем водещ, иновативен доставчик на технологии, спомагащи за изхранването на населението, което се нуждае от качествена и безопасна храна.

Предлаганите от „ФМС АГРО БЪЛГАРИЯ” ЕООД продукти отлично се вписват в добрата земеделска практика с оглед получаването на високи добиви и качествена продукция от земеделските култури.

Голямо портфолио, нововъведения, широко регионално покритие и балансирана и от световна класа развойна дейност.

Отделяне на значителни ресурси в преследване на новите възможности и очертаване на бъдещето на компанията.

Управлението на бизнеса за територията на България се осъществява от дъщерната фирма „Хеминова България и Румъния” със седалище в град София.

Предлаганите от фирмата продукти отлично се вписват в добрата земеделска практика с оглед получаването на високи добиви и качествена продукция от земеделските култури.

Стремежът към получаване на все по-високи добиви е присъщ на амбициозните и професионалистите в земеделието. За страни като България, където селското стопанство е приоритетен отрасъл на икономиката, високите добиви са гаранция за икономически растеж и просперитет.

„ФМС Агро България” предлага набор от утвърдени в практиката продукти за растителна защита и листни торове, с високо качество и отлично действие.

„ФМС Агро България” предлага листни торове съдържащи макро- и микроелементи, както и биостимулатора Симакс.

В своята дейност на българския пазар, „ФМС Агро България“ е надежден доставчик на висококачествени съвременни продукти за приложение в земеделието, в съответствие с най-новите тенденции в земеделската практика.

ПРОДУКТИ: Виж ТУК!

 

КУЛТУРИ

Отглеждането на култури е един цялостен процес, изискващ непрестанна грижа и добро познаване на факторите, които го определят. „ФМС Агро България” предлага на българските земеделски стопани един принципно нов подход в отглеждането на пшеница, ечемик, царевица, слънчоглед, рапица, лозя, череши и картофи, чрез използването на продукти за растителна защита в комбинация с торове за листно и почвено подхранване, съдържащи най-важните макро- и микроелементи, за високи добиви и качествена продукция. Продуктите за растителна защита осигуряват контрол върху икономически най-важните неприятели и плевели от обеззаразяването на семената до прибиране на реколтата. Подхранването с макро- и микроелементи осигурява на културите това, от което те имат най-голяма нужда – потенциал за стабилно развитие и устойчивост към различни стресови фактори, като суша, слана, градушка, пестицидни повреди, и др. Комплексният подход в грижата за културите ще Ви гарантира високи, стабилни и качествени добиви.

Related Posts