ScreenHunter_23801 Jun. 05 14.14
Пловдив, бул. Коматевско шосе 35
032 953 172, 032951990, 032953734
office@philicon.bg

http://www.philicon.bg/

ФИЛИКОН-97 АД е водещо предприятие в хранително-вкусовата промишленост в България и една от най-големите консервни фабрики в България с традиции в производството на консервирани храни.

В периода 1927 година – 1946 година в Пловдив са основани няколко консервни фабрики. През 1947 година те се обединяват в едно голямо предприятие, което днес представлява ФИЛИКОН-97 АД.

417ab27b69e2

Днес фирмата произвежда богат асортимент от следните продукти:

  • различни видове кетчуп
  • доматени пюрета и консерви
  • компот от праскови
  • зеленчукови консерви
  • плодови сокове и нектари
  • UHT мляко в тетра пак опаковки
  • сок от роза

Компанията има свои регистрирани търговски марки Philicon, Milky Fresh, Fresh и Рони и гарантира високото качество на нейните продукти.

Храните и напитките с марки Philicon и Fresh са добре познати на българските потребители благодарение на отличното качество, перфектния вкус и екологично чистите суровини.

Богат опит, експериментиране, усъвършенстване на технологиите, постоянно обновление на асортиментния състав правят продуктите на Филикон-97 АД извесни и търсени далеч зад пределите на страната.

75e183d7c471

ПРОДУКТИ:

ЛютенициScreenHunter 1545

Като специалисти в приготвянето на зимнина, ние във Philicon вярваме, че истински вкусна лютеница се прави с добри зеленчуци и опитни ръце.
Ето защо през 2017 година реализирахме кампанията по осигуряване на работни места и за хора в пенсионна възраст – истинските експерти по домашен вкус.

 

 

ScreenHunter 1539  Сокове, Нектари, Плодови Напитки
Philicon е горд производител на разнообразни марки и категории плодови сокове, нектари и освежаващи напитки.

Нашите марки са лидери на местния пазар, а по света са познати в над 40 държави, благодарение на освежаващия си вкус и натуралните съставки.

Или, с други думи – това са плодовете на нашия труд.

 

 

Ice Tea ScreenHunter 1540

С екстракт от зелен и черен чай, в съчетание с четири необикновени вкуса, Ice Tea е новото ни лятно попълнение. Освежаваща напитка в крачка, или неочаквано допълнение към познати коктейли, Ice Tea носи свежест с всяко отваряне.

 

 

ScreenHunter 1541Консервирани Продукти

Запазваме най-важното – вкусът и качеството. Във всеки буркан влизат само най-свежите зеленчуци, подбрани за вас от Philicon.

 

 

 

 

Доматени Продукти ScreenHunter 1542

Всестранно развитият Solanum Lycopersicum. Или всичко, което може да бъде един домат.

Богатият ни набор от доматени продукти включва консерви, сосове, лютеници, кетчуп, доматени пюрета и сокове.

 

 

ScreenHunter 1543Сосове

Разнообразието, казват, е подправката на живота. Разнообразието от сосове на Philicon са перфектното допълнение към всяко хапване – традиционни рецепти, салати, сандвичи и пица

 

 

 

Розов Елексир ScreenHunter 1544

Деликатният вкус на благородната Rosa Damascena, за първи път превърнат в лека безалкохолна напитка.

 

 

ИЗНОС:

Компанията изнася продуктите си в повече от петдесет страни и области в света.

Изкупуването на екологично чисти плодове и зеленчуци сега е една от основните тенденции в развитието на фирмата. Филикон-97 АД e сертифицирана по ISO 9001, ISO 22000, IFS и KOSHER.

Компанията постоянно подобрява качеството и опаковките чрез въвеждането на нови опаковки и качествени материали в съответствие с международните стандарти и международните изисквания.

Карта на обекта