97a787f8d6fb66aaef15fa858aa433ea_M
гр. Стара Загора, ул. Генерал Гурко 58
042270056, 0878686980
fiamma.bg@gmail.com
www.fiamma-bg.eu

 

IMG_3122 2ФИАММА ЕООД е създадена през 2007 г. с основна дейност -  внос и продажба на строителна и селскостопанска техника, нова и  втора употреба. След 2011 г. фирмата се преорентира изцяло към внос на нова селскостопанска техника и специализирано оборудване. ФИАММА ЕООД е представител на водещи производители от Западна Европа като ZAFFRANI – Италия – слънчогледови хедери за безредова жътва и зърносушилни,  FANTINI-Италия – един от най-големите производители в света на хедери за жътва на слънчоглед и царевивица, ORSI – Италия – производител на мулчери и дъвесни шредери,  HE-VA – Дания – почвообработващи машини , GASCON- Испания – също почвенообработващи машини, BUGNOT – Франция – специализиран инвентар за трактори и телескопични товарачи, DAL CERO–Италия, производител на тороразпръскващи машини и много други. От началото на 2013, фирма ФИАММА ЕООД  е официален вносител на тракторите TYM  на Южно Корейската корпорация „Tong Yang Monsun“ за  територията на Република България. Тракторите са в мощностния диапазон от 23 к.с. до 100 к.с. Предстои и сертифициране на модели със 150 к.с. и 180 к.с,  които ще се появят на българския пазар в началото на 2015 г. Гамата на техниката, която предлагаме е доста голяма, като се стермим да задоволим всички изисквания на българските фермери по–отношение на технология на работа, здравина, качество и не на последно място, точност на доставките и гаранционно обслужване.

Фиамма ЕООД предлага селскостопанска и строителна техника на изгодни цени, с гарантирано сервизно обслужване и безплатни консултации за най-подходящ избор на марка, кандидатстване за финансиране и разумни капиталовложения.

Ние ще ви помогнем да намерите правилното решение за Вашия бизнес, по отношение избор на техника, съдействие при кандидатстване за отпускане на финансиране, подкрепа и разбиране при трудни за вашия бизнес ситуации.

Гордеем се с нашите специалисти, които имат машинно-инженерно образование, богат професионален опит и говорят няколко езика. Така ние можем да предложим най-доброто от българския, европейския и световен пазар на селскостопанска и строителна техника – нова и втора употреба, инвентари и резервни части за тях, гаранционно и следгаранционно обслужване.

Екипът от професионалисти на Фиамма ЕООД е на Ваше разположение денонощно с открита телефонна линия. Ние сме там, където сме нужни!

Фиамма ЕООД е готова да докаже, че пътят към успешния бизнес се крие в успешното партньорство!

full_IMG_1836_JPGПродукти

-   Трактори
-  Телескопични товарачи
-  Хедери
-   Шредери
-  Претоварващи ремаркета
-   Плугове
-  Дискови брани
-  Култиватори
-  Валяци претъпкващи
- Торачки
-  Сеялки
-   Пръскачки
- GPS системи
- Напоителна техника
- Верижни модули
- Машини за събиране на камъни

Употребявана техника

Фирма Фиамма ЕООД предлага на българския пазар употребявана техника – трактори, самоходни пръскачки, телескопични товарачи и всякакъв вид прикачен инвентар на водещи световни марки.

В много случаи голяма част от фермерите предпочитат да закупят употребявана техника,  поради достъпната им цена и изгодни цени, както и късия срок за доставка.

Фиамма ЕООД внася употребявани машини от оторизирани представители в западна Европа.

 Резервни части

Като официални вносители и дистрибутори Фирма ФИАММА ЕООД предлага резервни части и консумативи за следните марки машини и инвентар:
FANTINI, Flli Zafrani, Ferbo, Ricosma, Gascon, HE-VA, ORSI, MA-AG, MuA- Gustrower, MORO Aratri, MA/AG, Tomenzoli, OPaLL- AGRI, Bechio& Mndrile, MANITOU, POLUZZI.

Карта на обекта