ScreenHunter_19441 Feb. 24 14.46
с. Златна Нива, Общ. Каспичан, ул. Петър Ченгелов 9
0892290519
fenix_mel@abv.bg
http://www.fenixmel.com
Мелница Текер с. Златна нива е построена през 1925 година. От 2007 година мелницата е закупена и ScreenHunter_19442 Feb. 24 14.52е собственост на Феникс мел ООД. Сградният фонд и технологичното оборудване са изцяло ремонтирани и обновени. Увеличени са производителността и капацитета й.

Въведена е система за безопасност на храните НАССР. Обновени са складовете за съхранение на готовата продукция и суровините. Монтирани са силози за съхранение на зърно. Изградена е лаборатория за контрол на преработваната пшеница и качеството на произведените от нея продукти.

Произвеждаме висококачествени брашна предназначени за производството на закуски, кроасани , баници, както и брашна за различни видове хляб. Зареждаме търговската мрежа с пакетирано бяло и типово брашно от 1 и 5 кг.

За нуждите на фуражната промишленост и животновъдството произвеждаме и предлагаме пшенични трици и фуражни смески.Фирмата е вписана под № 1596 в списъка на производители и търговци на фуражи и под № 27010009 като производител на храни.

Мелницата работи и с клиенти на ишлеме при много изгодни условия като приема и съхранява зърното им в собствена складова база.

ScreenHunter_19443 Feb. 24 14.52

Услуги:

Смилане пшеница на ишлеме

Съобразяваме се с конкретните нужди и изисквания на клиента и изготвяме индивидуални оферти за всеки.

Търговия на едро и дребно с пшеница

Извършваме търговия с пшеница с граждани,земеделски производители и фирми.

Пакетиране на брашна с опаковка и лого на клиента

Пакетираме различни видове брашно и трици с предоставена от клиента или изработена от наши партньори с лого на клиента опаковка.

Карта на обекта