ScreenHunter_24872 Jul. 22 14.43
София, ул. Манастирска 41, вх. А, ет. 1, офис 2-4
028731275, 028708093, 0882502520
office@bg.timacagro.com
www.timacagrobg.com
От 1959 г. Група Рулие е утвърдила името си на специалист в правилното хранене на растенията, животните и хората. Тя възниква като малък семеен бизнес и прераства в независима индустрия, развила се в международен план. С времето марките й се превръщат в синоним на качество.

timakГрупа Рулие е ангажирана с контрола на всеки процес по дейността й – от извличането на суровини до завършването на крайния продукт.

Групата целенасочено развива дейността си, опирайки се на солидната си структура, но същевременно запазвайки и динамичността и предприемчивостта в нея. Въпреки вече утвърдените позиции на местно и международно ниво, експанзията в световен мащаб продължава.

Някои цифри:

Представителства в 40 страни и 60 производствени центъра
7300 сътрудници, от които повече от половината извън Франция
На 55 години и винаги с положителни резултати.

Обединяващите ценности в компанията:

Човешкия капитал и желанието му да се развива
Непрекъснатото развитие на сигурността и безопасността
Израстването – възвръщаема инвестиция

Эснс

Отговорна индустрия:

Съвременни и иновационни технологии
Инвестиции, стимулиращи икономии на енергията
Локални производствени звена, гарантиращи обслужване на високо ниво.

Тимак Агро България – представяне на компанията

„Тимак Агро България“ ЕАД е филиал на Групата Рулие, специализиран в една от основните й дейности – реализация на иновативни продукти за торене.

Вече 11 години на българския пазар, екипът от специалисти на фирмата, прокарва уверено пътя на бранда, наложил се като революционен и ефективен, в подхранването на растенията.

С шепа хора, но с много вяра и хъс „Тимак Агро България“ стартира дейността си през 2005г. Компанията определя своята мисия в стремежа да предостави на фермерите адекватни решения, адаптирани към спецификите на културите и условията, в които се отглеждат.

Експертите на Тимак дават конкретни съвети за храненето на всяка една култура, базирани на добрата техническа подготовка на специалистите-агрономи, както и на резултатите, които торовете на Група Рулие имат в международен план.

Продуктите на „Тимак Агро“ съдържат патенти – открития и собственост на Група Рулие, които никой друг в световен план няма правото или подходящата технология да произвежда и използва. Наличието им в торовете под марката „Тимак“ ги превръщат в иновативни, успешни и най-важното – работещи и даващи резултати в различни условия и различни почви.

 

ПРОДУКТИ:

- Биостимулатори за листно и кореново приложение

- Водоразтворими торове

- Гранулирани торове

- Микрогранулати

Карта на обекта