ScreenHunter 807
Карлово, Пловдивско Шосе
033592018, 0888666000
mitak@satnet.bg
http://www.kubotabg.com

 

 

IMG_3905Сатнет ЕООД е една от фирмите с най-дългогодишен опит в областа на земеделска техника в България. Екипът от опитни специалисти утвърди фирмата като един от най-надеждните и лоялни доставчици на нови и употребявани трактори, както и на земеделски инвентар.

Сатнет ЕООД е лидер в сегмента на малогабаритните, компактни и среден клас нови и употребявани трактори. Официален вносител на престижната марка корейски трактори LS, както и на богата гама земеделска техника. Фирма Сатнет е най-големият вносител на употребявани японски трактори в България – Kubota, Iseki, Mitsubishi, Shibaura, Hinomoto.

Разполагаме с прикачен инвентар за тракторите които предлагаме – фрези, плугове, брани, косачки, култиватори, тороразпръсквачки, сеялки. Фирмата поддържа на склад резервни части, както за гаранционен така и за инзвънгаранционен сервис на тракторите. При покупка на трактор фирмата осигурява безплатен транспорт до всяка една точка на страната.

Богата наличност от резервни части за всички видове и марки японски трактори. Бърза логистична доставка и на части по куриер, на изключително атрактивни цени! Лоялен партньор сме, доказал своята професионална и коректна работа през последните 15 години!
Всеки трактор от фирма Сатнет ЕООД бива обслужван и преглеждан обстойно преди да бъде пуснат за продажба. Фирмата предлага гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Професионален екип от сервизни специалисти извършва висококачествена диагностика и сервизиране на всички видове трактори, продавани от Сатнет ЕООД.

Богатият опит натрупан през годините ни нарежда на лидерска позиция в сервизът и обслужването на японски и корейски трактори в България!

 

ScreenHunter 808Предлагани Продукти:

СЕРВИЗ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

IMG_3273Сатнет ЕООД разполага с богата складова наличност на резервни части за цялата гама малогабаритни трактори и инвентар, които фирмата предлага. Всеки трактор бива обслужван и преглеждан обстойно преди да бъде пуснат за продажба.

Фирмата предлага гаранционен и извънгаранционен сервиз, както за новите трактори, така и за употребяваните – внос от Япония.

За повече от 15 години на пазара ние се утвърдихме като лоялен партньор и надежден достачик на трактори, както и тяхното обезпечаване с резервни части и висококачествено сервизно обслужване!

Обадете се със запитване за резервни части и сервиз на:
тел.: 0335-92018
GSM: 0888-444499
e-mail: mitak@satnet.bg

 

ДИСТРИБУТОРИ:

Магазин-Шоурум Русе
гр. Русе
бул. България – Бензиностанция SHELL (на изхода за София)
Мобилен: 0889858681

Нива Харманли
гр. Харманли
бул. България 116 – до Бензиностанция М+
Управител: Николай Кутов
Мобилен: 0888702074

 

Торнадо Сливен
гр. Сливен
гл. път София – Бургас (на разклона за с. Тополчане)
Мобилен: 0877313133

Регионален център Гоце Делчев
гр. Гоце Делчев
гл. път Г. Делчев - Доспат (След Барото)
Мобилен: 0882444699
Мобилен: 0882444669

 

 

 

 

 

 

Карта на обекта