Национален земеделски регистър

РАЗСАДНИК КАЗАНЛЪШКИ МИНЕРАЛНИ БАНИ

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]ScreenHunter-4975[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text] гр. Казанлък, Казанлъшки Минерални Бани, ул. Извора
0888631100
office@skkmbtreenursery.com
http://skkmbtreenursery.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”25″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

slider_1 Добре дошли в сърцето на долината на тракийските царе, ухаеща на рози, богата на разнообразни растителни видове, благословена с едно от най-ценните богатства на нашите земи – уникални лековити минерални извори.

Разсадник СК Казанлъшки минерални бани се намира в Казанлъшки минерални бани, община Казанлък, разположен на територия от 100 хектара. Цялата територия е обезпечена с капкова напоителна система, осигуряваща десетки екзотични растителни видове и вековни местни широколистни и иглолистни видове дървета видове дървета, включително норвежки смърч, който се използва за коледно дръвче.

Община Казанлък е разположена в централната част на Република България, в подножието на Стара планина в Казанлъшката котловина, която е част от Розовата долина, известна със своята красота и плодородие. В нашия край вирее розата, олицетворение на стара културна технология, която е типична за страната ни, а именно производството на розово масло.

„Разсадник СК Казанлъшки минерални бани” ЕООД е основан през 2000 год. с основна цел парково строителство, озеленяване и поддържане на зелени площи. Фирмата е вписана в публичния регистър на ИАГ София за производство и търговия с горски репродуктивни материали, също така е регистрирана и в ИАСАС. Разсадникът е сертифициран по ISO 9001/2008.

Разсадникът разполага с многогодишни иглолистни и широколистни видове дървета и със специализирана техника за изваждане, транспортиране и засаждане. Не е необходимо да чакате десетилетия, за да порасне Вашето дърво. Нашите специалисти по транспорта ще доставят голямото дърво невредимо до желаното от Вас място. Независимо до коя точка на Европа, ние ще Ви предоставим широколистни дървета с обиколка на стъблото от 10см. до 60см и иглолистни с височина до над 14м.
Услуги

„Нашата мисия е да запазим живо всяко дърво”

slider_2КМБ Разсадник предлага изваждане, транспортиране и засаждане на едроразмерни дървета. Ние разполагаме с единствена по рода си в България специализирана техника за преместване на дървета. Няма нужда да бъдат отсичани. Изсичането на дърветата води до екологични и климатични рискове. Дърветата ще бъдат безопасно преместени и ще растат на ново място. В разсадника се използват техники и технологии, щадящи почвата и околната среда.

Специалистите във фирмата винаги ще ви дадат полезен съвет и консултация относно поддръжката, дизайна и аранжировката на Вашият двор или градина.

За нас работи екип от млади ландшафтни архитекти, които в зависимост от Вашия обект ще изготвят ландшафтен проект според Вашите желания.

ТЕХНИКА:

Специализирана техника

equip_t_09СК КМБ Разсадник разполага със специализирана техника за изваждане на дървета с различни размери. Със своя компактен дизайн, нашите машини преминават лесно между тясно засадени дървета. Съоръженията работят в различни почвени условия. Остриетата се забиват в земата, за да отрежат и извадят корените на дървета, заедно с необходимата почва, като образуват бала. По този начин дървото се запазва живо достатъчно дълго, докато бъде засадено отново.

Транспортна техника

equip_t_04Нашият екип от отдел логистика отговаря за внимателното и професионално товарене и доставка на дърветата. За да транспортираме безопасно и невредимо дървото, се изисква експертно познаване на товара, обема и разстоянието, както и на вида дърво.

Транспортирането на едроразмерни дървета не е лесно – трябва да се вземе под внимание уязвимостта на клоните, да се запази целостта на балата. Стеблото на дървото се връзва със специални колани за товар над 10т и се повдига от голям кран, за да бъде поставено на платформа.

За износ: клиентите могат сами да организират транспорта си. Все пак, отделът логистика може да организира превоза на растенията безопасно и в кратък срок, благодарение на хладилни ремаркета, които ще ги запазят свежи и невредими.

 

 

КАТАЛОГ: виж повече!

ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ

РОЗИ

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”25″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_gmaps type=”m” zoom=”14″ bubble=”1″ title=”Карта на обекта” link=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m16!1m12!1m3!1d23495.718615292073!2d25.4066366800786!3d42.598489766967916!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!2m1!1z0LrQsNC30LDQvdC70YrRiNC60Lgg0LzQuNC90LXRgNCw0LvQvdC4INCx0LDQvdC4!5e0!3m2!1sbg!2sbg!4v1545214083707″ size=”350″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”25″][/vc_column][/vc_row]

Related Posts