screenhunter_857-nov-25-16-20
София, Младост ІV, Бизнес Парк София, сграда 1А, ет.1
024899160, 024899166
marketingbg@pioneer.com
https://www.corteva.bg/

screenhunter_858-nov-25-16-22

 

Пионер продава ранни, средноранни и среднокъсни царевични хибриди от Optimum® AQUAmax® продуктовата линия както и конвенционалният хибриди.

Слънчогледови хибриди, устойчиви на MAНА и СИНЯКИТКА от продуктовата линия Pioneer Protector®, повечето от които са по ExpressSun® технологията, която спомага за чисти от плевели полета.

Хибриди рапица от продуктовите линии MAXIMUS®и по Clearfield® технология, а също и конвенционални хибриди.

Фирмата продава инокуланти за консервиране на силажи от царевица, люцерна и също така за люцерново сено.

Продуктите на Пионер се разпространяват в страната чрез мрежа от промотъри и дистрибутори, които осъществяват връзката между фирмата и българските фермери.

Дейността на Пионер:

screenhunter_859-nov-25-16-22

 

КОРТЕВА АГРИСАЙЪНС БЪЛГАРИЯ ЕООД започва дейността си през 1998 година. КОРТЕВА АГРИСАЙЪНС БЪЛГАРИЯ ЕООД e изцяло собственост на Pioneer Hi-Bred International, Inc, с регистрация Де Мойн, щата Айова, която е основана през 1926 година и сега е водеща компания в областта на производството, селекцията и търговията със семена от царевица, слънчоглед, люцерна, соя, сорго, канола (рапица 00), пшеница. Бизнес дейността включва научно-изследователска работа по отношение селекцията на нови сортове и хибриди и качеството на семенния материал, микробиологичните продукти, маркетинг, производство и търговска дейност.

При царевицата като най-добре представили се хибриди са от групата на Optimum® AQUAmax® продуктовата линия P0216, P0023, P9241, P9486 и P9903.

Слънчогледовите хибриди наложили се на българския пазар и най-засявани от фермерите са с марката Pioneer Protector® по ExpressSun®технология – P64LE25, P64LE99 и P63LE113.

Най-добре представителите се хибриди рапица са конвенционалният PT225, PT200CL, който е по Clearfield® технология и PX113 от продуктовата линия MAXIMUS®

За по-подробна информация се обърнете към регионалникте агрономи на Пионер или на телефон в офиса на компанията: 02/489 9160.

screenhunter_860-nov-25-16-22

 

 

 

 

 

 

Пионер e предоставял винаги иновативно и адекватно на нуждите на клиентите обслужване:

Достъп до местна техническа и селскостопанска помощ, осигурявана от 15 регионални представители на Пионер.

Открити полски дни

screenhunter_861-nov-25-16-22

 

Портфолио фарм- на едно поле могат да се видят всички продукти на Пионер. Извеждане на опити за оптимизиране на посевната норма, торенето при отделните култури, най-ефективни ПРЗ за справяне с неприятели, плевели и болести по съответната култура.

Пионер има изградена система от метеорологични станции, даващи информация за падналите валежи за изминалите периоди, максимална и минимална температура, краткосрочна прогноза за времето с много голяма точност за района, покриван от станцията, прогноза за поява и развитие на неприятели и болести по основните култури в България.

screenhunter_862-nov-25-16-22

 

Прибиране на демонстративни опити и сравнение на добивите във фермите с помощта на теглилка (царевица и слънчоглед).

Зимни семинари.

Участие в изложби и панаири за посадъчен материал и семена.

Каталози с резултати от демонстративни опити и информация за дейността на Пионер в България можете да получите от регионалния агроном на Пионер. 

[/dt_cell]

Карта на обекта