ScreenHunter_2162 Jan. 31 15.45
Казанлък, кв. Летището 75
043162766
office@penitales.com
http://www.penitales.com
Дейност

Основният предмет на дейност на ПЕНИТАЛЕС е производство и търговия с дървен материал. Фирмата закупува обли дървени трупи, както и готови фасонирани материали. Облите трупи се преработват на американски банциги от последно поколение. Закупените фасонирани материали, както и произведените на територията на ПЕНИТАЛЕС, се подлагат на термична обработка в модерни италиански сушилни камери с програмируеми контролери за автоматично следене на цикъла на обработката.

FotorCreatedСлед задължителната термична обработка, фасонираните материали се транспортират към дървопреработващия цех на предприятието, в който се задават необходимите размери на отделните детайли, нужни за производството на определения продукт. След което се транспортират към монтажните цехове на предприятието. Отпадъчните стърготини, талаш и брак от производството се транспортират към брикетираща машина със специална раздробяваща машина към нея. От тази линия предприятието създава своя страничен продукт ЕКОБРИКЕТИ. Те се продават като готов продукт на пазара. Нашето производство е така организирано, че да не съществува реален отпадък от него.

История

Дейността на ПЕНИТАЛЕС започва през далечната 1994 година като малка семейна фирма с 3 работника, в областта на залесяването, дърводобива и обработка на дървен материал. Пробивайки в своя сектор фирмата се помещаваше на 1 декар площ, наето производствено помещение.

Чрез стриктното спазване на отлично качество и минимални срокове за производство на продуктите си, ПЕНИТАЛЕС закупува първия си парцел от 2 декара необлагороден терен. В минимални срокове успява да създаде свои собствени производствени помещения – цехове, складове и т.н. Успоредно с това фирмата закупува и нужните машини за своето производство и набира квалифицирана работна ръка.

Бързото развитие на фирмата и помага да закупи и още 5 декара производствени площи, чрез които значително разраства обема си на производство. Създава своя административна сграда с площ от 120 м2. Личният състав на фирмата е прогресирал от 3 до сегашните 50 работни места. Оборудването на фирмата са съвременни качества.

Разполага с американски машини за разкрояване на облата дървесина, италиански CNC машини, италианска брикетираща машина, италианска сушилна камера в комплект с програмируем контролер за процеса на сушене и др. Още със своето основаване, принципа на работа е максимално задоволяване изискванията на клиентите и коректност.

Кариери

В ПЕНИТАЛЕС потенциалните кандидати за работа при нас могат да очакват коректно отношение и приятелска обстановка. Ние очакваме от Вас воля за работа в екип и мотивация за по-високи лични доходи.

Нашите изисквания към кандидатите:

- Лична отговорност и съвестно изпълнение на възложените задачи;
- Умение за самоусъвършенстване в изпълнението на задачите;
- Желание за работа

Ние ви предлагаме:

- Работа в приятна обстановка;
- Уважение към личността;
- Подобаващо заплащане

Ако проявявате интерес за работа към нашата фирма, моля изпращайте Вашата автобиография с данни за обратна връзка на е-mail: office@penitales.com.

Карта на обекта