132754-logo.w190.h110
гр. Пловдив, ул. Братя Бъкстон 86
09896605421
info@palletsbg.com
www.palletsbg.com
Фирма PALLETS BG LTD., със седалище в България, е с дългогодишен опит в производството и търговията на  опаковъчен материал, като палети и дървени сандъци. Започва своята дейност през 2010 и оттогава работи с цел бързото и качествено обслужване на своите клиенти и производството на продукти съобразени с нуждите и изискванията на всеки клиент, завоювайки престижно място на пазара.

Освен с търговска дейност, фирмата се занимава и с производството на палети с всякакъв размер, както и с ремонт на палети втора употреба. Също така, предоставяме палети под наем, които се стерилизират съгласно стандарт FAO /ISPM 15 (Стандарт 15) за фитосанитарен контрол. Разполагаме със собствен модерен автопарк с товарни автомобили, благодарение на когото ние осигуряваме бърз транспорт и доставка на нашите продукти до желаното от клиента място. PALLETS BG LTD., също така, търгува и с бали от дървени стърготини и талаш, пелети, брикети, дървесен чипс и дърва за огрев, задоволявайки пазара с продукти с отлично качество.

Разполагайки с висококвалифициран персонал и know how, PALLETS BG LTD., със седалище в България, е вашият най-надежден партньор, изграждайки доверие, което издържа проверката на времето!

3

105363-kafsoxila-mainДърва за огрев
Разполагаме с дърва за огрев с високо качество от различни видове дървесина.  Осигуряваме за вашата камина или печка, дърва за огрев с висока калоричност на достъпни цени, намирайки най-добрите и най-евтините на пазара.
Продукти от твърда и суха дървесина с изключително качество и висок коефициент на полезно действие.
Съхраняват се на специални места в нашите складове, като са абсолютно защитени от атмосферните влияния.

122383-wood-chips-mainДървесен чипс
Дървесният чипс представлява дървени стърготини с определени размери. Използва се като горивен материал за котли, подобни на котлите за пелети. Той е по-лесен  за пренасяне и складиране в сравнение с дървата за огрев и има по-висока ефективност при изгаряне.
Благодарение на по-опростения процес на  производство от този на пелетите, дървесният чипс има по-ниска търговска стойност и завоюва все по-голяма част от пазара, толкова в Европа, колкото и в Америка.
105365-pellet-mainПелети
​Пелетите са пресована дървесина във формата на малки цилиндри с диаметър 6-8 mm и дължина 10-25 mm.
Благодарение на изключително ниското съдържание на влажност (по-малко от 10%) и високата калоричност (4200 J/kg), те са идеалната алтернатива на познатото ни отопление на газ и петрол.
В допълнение, пелетите са икономично решение, благодарение на материала, от който се произвеждат, като не замърсяват околната среда при горене, тъй като отделят толкова въглероден двуокис, колкото са погълнали.
105364-mbriketes-mainБрикети
Брикетите се произвеждат от отпадъчна дървесина. Те са 100% изгарящ материал, тъй като липсата на  влага им позволява да изгарят с много висока ефективност. Брикетите имат редица предимства, един килограм брикети отговаря приблизително на 1,5 – 3 килограма дърва за огрев, ниско съдържание на пепел след тяхното изгаряне, не замърсяват комина и произвеждат намалени емисии на вредни газове.
Също така, те са изключително лесни за пренасяне и съхранение, като същевременно не се нападат от насекоми и вредители, което ги прави идеалната алтернатива на дървата за огрев.

Карта на обекта