Национален земеделски регистър

ScreenHunter_11495 Jun. 13 14.44 Стара Загора, ул. Любен Каравелов 103
042601916, 0886450777
bulgaria@alltech.com
https://global.alltech.com

 

Alltech е глобална компания в областта на здравето и храненето на животните, предоставяща научнообoсновани природни нутритивни решения за хранителната и фуражната индустрии. Основана от Д-р Пиърс Лайънс през 1980 г., с главен офис в Кентъки САЩ, Alltech има силно регионално присъствие в Северна Америка, Европа, Близкия Изток, Латинска Америка и Азиатско-Тихоокенския регион. Alltech търгува в 128 страни по целия свят, има 3500 служители и 43 стратегически разположени в глобален аспект производствени мощности. Alltech притежава и 3 биотехнологични центъра за научно-изследователска и образователна дейност, намиращи се в САЩ и Ирландия.

Европа:

• Европейски биотехнологичен център
• 5 производствени мощности
• 32 страни
• 679 служители

Alltech България – Стара Загора

Основната мисия на Alltech е подобряване здравето и продуктивността на животните чрез добавяне към фуражите на хранителна стойност по естествен начин, посредством иновационното използване на технологиите свързани с ферментация на дрожди, ензими, алги водорасли и нутригеномиката. Нашата мисия се основава на ACE принципа:
• подобряване здравето и продуктивността на
животните Animal по начин безопасен за тях,
• за потребителя Consumer,
• и за околната среда Environment.

Alltech е единствената частна компания сред десетте топ компании в света в областта на здравето на животните, и единствената която не е фармацевтична. Това е конкуретно предимство, позволяващо Alltech да се фокусира изцяло върху нуждите на потребителите, иновациите и поставените цели в дългосрочен план. Тази независимост и гъвкавост са в основата на непрекъснатия ръст на компанията.

Птици

Решения за птицевъдството
Alltech предлага природосъобразни хранителни решения с цел преодоляване предизвикателствата, пред които е изправено модерното птицевъдство. Това са висококачествени продукти и технологии, създадени въз основа на  модерните научни изследвания и предоствени на разположение на сектора.

Свине

Решения за свиневъдството
Решенията, които Alltech предлага за сектора представляват натурални хранителни продукти и технологии, разработени за справяне с предизвикателствата пред модерната свиневъдна индустрия, осигурявайки на клиентите конкурентно предимство на пазара.

Говеда

Решения за говедовъдството
Решенията, които Alltech предлага за сектора представляват натурални хранителни технологии, разработени за справяне с предизвикателствата, които влияят върху производството и ефективността на съвременното говедовъдство, и осугуряват  на клиентите ни конкурентно предимство на пазара.

Коне

Alltech, основният спонсор на Alltech FEI World Equestrian Games TM 2014 in Normandy*, Ви представя гамата решения Лайффорс (LIFEFORCETM). Добавките за коне Лайффорс са водещи в серията продукти Equine Advantage на Alltech, разработени за всеки един тип коне – разплодни, спортно-развлекателни и състезателни. Комбинирайки в себе си топ технологиите на Alltech, Лайффорс е ключово средство в ежедневното поддържане на здравословното състояние на конете.

Related Posts