Общи условия

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОСЕТИТЕЛИ НА САЙТА – ZEMEDELIETO.BG

1. Zemedelieto.bg е електронен Земеделски Регистър обединяващ всички фирми, производители и кооперации на територията на България. Сайта представя подробно и изчерпателно информация за дейностите и продуктите на земеделските производители.

2. Zemedelieto.bg не носи отговорност за възможни технически проблеми свързани с достъпа до информацията в сайта.

3. Zemedelieto.bg не носи отговорност за пропуснати ползи или нанесени вреди в следствие употребата на сайта.

4. Zemedelieto.bg не носи отговорност за нарушени авторски права в следствие на поставени от потребителите текстове и изображения.

5. Zemedelieto.bg не носи отговорност за достоверността и пълнотата на публикуваната от потребителите информация на сайта.

6. Регистрацията в сайта Zemedelieto.bg е доброволна. Публикуваната, чрез нея контактна информация, ще бъде в полза и услуга на всички потребители и посетители на сайта.

7. Zemedelieto.bg има право да изпраща търговски съобщения, по смисъла на член 5 (ал. 1) от Закона за електронната търговия, с цел предоставяне на информация свързана с промени, поддръжка и нововъведения.

8. Zemedelieto.bg си запазва правото да премахва и заличава недобросъвестни потребители, които злоупотребяват с публикуването на информация съдържаща насилие, пропаганда, порнография, нелоялна конкуренция, компрометиращи, провокативни или обидни материали, свързани с други потребители или трети лица.

9. С регистрацията в сайта декларирате, че сте прочели условията и правилата и сте съгласни с тях.

10. Zemedelieto.bg си запазва правото да променя по всяко време условията за ползване и съдържанието на сайта, за което не носи отговорност, ако потребителят не се е информирал и прочел последния вариант на условията.