гр. Пловдив, ул. Сливница 6А, ет.6, офис 12
087 801 70 38, 087 801 70 29, 0889 095 444
nutramed.ltd@gmail.com
https://nm.nutramedbg.com

 

 

Екипът на Нутрамед ЕООД включва утвърдени експерти в областите качество и безопасност на храните, здравеопазване и хуманно отношение към животните, растителна защита. Благодарение на професионалната си квалификация и опит нашите служители съумяват да предложат качествени услуги и консултации в следните области:

 

ОБЕКТИ ЗА ТЪРГОВИЯ С ХРАНИ И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ

  ВИЖ ПОВЕЧЕ

 

ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ПРЕРАБОТВАТЕЛИ НА ХРАНИ ОТ РАСТИТЕЛЕН И ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД

  ВИЖ ПОВЕЧЕ

 

ОБЕКТИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ХРАНИ НЕПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА КОНСУМАЦИЯ ОТ ЧОВЕКА (СЖП)

  ВИЖ ПОВЕЧЕ

ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ НА МАТЕРИАЛИ И ПРЕДМЕТИ ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА КОНТАКТ С ХРАНИ

 

ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

  ВИЖ ПОВЕЧЕ

 

КОНСУЛТАЦИИ И ИЗГОТВЯНЕ НА БИЗНЕС ПЛАНОВЕ ПО „ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ 2014-2020 г.“, като:

  ВИЖ ПОВЕЧЕ

УСЛУГИ:

ОБЕКТИ ЗА ТЪРГОВИЯ С ХРАНИ
И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ:

  • Цялостно и/или технологично проектиране;
  • Разработване и внедряване на системи за управление безопасността на храните (ДХТП, НАССР и други);
  • Изготвяне на вътрешно мониторингови програми за контрол;
  • Консултации и поддържане на внедрени системи за управление /СУ/ (актуализиране и контрол на функционирането на елементи от СУ, водене на записи – дневници).

 

ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ НА МАТЕРИАЛИ И ПРЕДМЕТИ ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА КОНТАКТ С ХРАНИ:

  • Цялостно и/или технологично проектиране;
  • Разработване и внедряване на системи за управление;
  • Изготвяне на вътрешно мониторингови програми за контрол;
  • Консултации и поддържане на внедрени системи за управление /СУ/ (разработване, актуализиране на елементи от СУ, контрол върху функционирането на СУ и др.);
  • Внедряване на системи за управление в съответствие със стандартите ISO 9001:
    •   Разработване и внедряване на системи за управление;
    •   Подготовка за сертификация;
    •   Поддържане и актуализиране на системи за управление;
  • Вътрешни одити на системи за управление;
  • Представителство пред контролните органи.

 

ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ:

  • Разработване и внедряване на добри земеделски практики;
  • Консултации и поддържане на разработени и внедрени практики и заверяване на дневници от квалифициран специалист.

ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ПРЕРАБОТВАТЕЛИ НА ХРАНИ
ОТ РАСТИТЕЛЕН И ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД:

  • Цялостно и/или технологично проектиране;Цялостно и/или технологично проектиране;
  • Разработване и внедряване на системи за управление безопасността на храните (ДПП, НАССР и други);
  •  Изготвяне на технологична документация;
  •  Изготвяне на вътрешно мониторингови програми за контрол;
    Консултации, поддържане и верифициране на внедрени системи за управление /СУ/ (актуализиране на елементи от СУ, контрол върху функционирането на СУ и др.);
  • Внедряване на системи за управление безопасността и качеството на храните в съответствие със стандартите ISO 22 000, FSSC 22 000, IFS, BRC:
    •   Разработване и внедряване на системи за управление;
    •   Подготовка за сертификация;
    •   Поддържане и актуализиране на системи за управление;
  • Представителство пред компетентните органи, сертифициращи организации и други;
  • Вътрешни одити на системи за управление;
  • Разработване и верифициране на етикети на хранителни продукти.

 

Related Posts