гр. Пловдив, ул. Сливница 6А, ет.6, офис 12
087 801 70 38, 087 801 70 29, 0889 095 444
nutramed.ltd@gmail.com
https://nm.nutramedbg.com
Екипът на Нутрамед ЕООД включва утвърдени експерти в областите качество и безопасност на храните, здравеопазване и хуманно отношение към животните, растителна защита. Благодарение на професионалната си квалификация и опит нашите служители съумяват да предложат качествени услуги и консултации в следните области:
ОБЕКТИ ЗА ТЪРГОВИЯ С ХРАНИ И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ
ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ НА МАТЕРИАЛИ И ПРЕДМЕТИ ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА КОНТАКТ С ХРАНИ
КОНСУЛТАЦИИ И ИЗГОТВЯНЕ НА БИЗНЕС ПЛАНОВЕ ПО „ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ 2014-2020 г.“, като:
УСЛУГИ:
ОБЕКТИ ЗА ТЪРГОВИЯ С ХРАНИ
И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ:
-
Цялостно и/или технологично проектиране;
-
Разработване и внедряване на системи за управление безопасността на храните (ДХТП, НАССР и други);
-
Изготвяне на вътрешно мониторингови програми за контрол;
-
Консултации и поддържане на внедрени системи за управление /СУ/ (актуализиране и контрол на функционирането на елементи от СУ, водене на записи – дневници).
ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ НА МАТЕРИАЛИ И ПРЕДМЕТИ ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА КОНТАКТ С ХРАНИ:
-
Цялостно и/или технологично проектиране;
-
Разработване и внедряване на системи за управление;
-
Изготвяне на вътрешно мониторингови програми за контрол;
-
Консултации и поддържане на внедрени системи за управление /СУ/ (разработване, актуализиране на елементи от СУ, контрол върху функционирането на СУ и др.);
-
Внедряване на системи за управление в съответствие със стандартите ISO 9001:
• Разработване и внедряване на системи за управление;
• Подготовка за сертификация;
• Поддържане и актуализиране на системи за управление; -
Вътрешни одити на системи за управление;
-
Представителство пред контролните органи.
ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ:
-
Разработване и внедряване на добри земеделски практики;
-
Консултации и поддържане на разработени и внедрени практики и заверяване на дневници от квалифициран специалист.
ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ПРЕРАБОТВАТЕЛИ НА ХРАНИ
ОТ РАСТИТЕЛЕН И ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД:
-
Цялостно и/или технологично проектиране;Цялостно и/или технологично проектиране;
-
Разработване и внедряване на системи за управление безопасността на храните (ДПП, НАССР и други);
-
Изготвяне на технологична документация;
-
Изготвяне на вътрешно мониторингови програми за контрол;
Консултации, поддържане и верифициране на внедрени системи за управление /СУ/ (актуализиране на елементи от СУ, контрол върху функционирането на СУ и др.);
-
Внедряване на системи за управление безопасността и качеството на храните в съответствие със стандартите ISO 22 000, FSSC 22 000, IFS, BRC:
• Разработване и внедряване на системи за управление;
• Подготовка за сертификация;
• Поддържане и актуализиране на системи за управление; -
Представителство пред компетентните органи, сертифициращи организации и други;
-
Вътрешни одити на системи за управление;
-
Разработване и верифициране на етикети на хранителни продукти.