62
гр. Търговище,7700,Главен път София-Варна,разклона в ляво след комплекс “Белия Кон”" и” Рай”
0878 576 029
montajagrogrup_targovishte@abv.bg
montajagrogrup.bg
74

МонтажАгро Търговище“ ЕООД е регионален дилър на земеделска техника и прикачен инвентар, монтаж на силози и силозно оборудване. В основата на нашата дейност е заложено личното отношение, дългосрочно партньорство и предоставянето на комплексни услуги. Фирмата постепенно разширява своята гама от продукти.

Портфолиото на фирмата включва- трактори KUBOTA-Япония,трактори ZETOR-Чехия,трактори  TYM-Южна Корея , иновативните машини SUMO-Великобритания: сеялки за директна сеитба, дискови брани, култиватори, продълбочители ,телескопични товарачи с марката DIECI и FAREZIN,пръскачки и шредери CONTINENTAL и ZANON,цистерни и ремаркета.

Продуктовата ни гама включва широк спектър от консумативи за обработка на метали; ръчни инструменти; индустриална химия; електрически и пневматични силови инструменти; заваръчна техника и консумативи; компресорно оборудване; машини и системи за металообработка; почистваща и аспирационна техника, и много други.

„МонтажАгро Търговище“ ЕООД ще Ви консултира за техническите възможности на машините и съоръженията и щe Ви помогне при избора на най-подходящата техника за Вашия бизнес .

При нас имате възможност да направите своя правилен избор, да тествате техниката в реални условия, да получите пълна техническа консултация, инструкция за експлоатация и техника за безопасност, както и богата гама от резервни части и консумативи.

Поддръжка и обслужване на закупената техника -Пълно гаранционно и след гаранционно сервизно обслужване с оригинални резервни части и консумативи.

 

Свържете се с нас, за да станете наш партньор и да получите преференциални условия!

УДОВОЛСТВИЕ ДА СЕ РАБОТИ С НАС !!!

 

ПРОДУКТИ:

Карта на обекта