Национален земеделски регистър

ScreenHunter 1249 с. Митовска, общ. Мадан
0895525605

molays-eood-5860Молайс ЕООД е с предмет на дейност дърводобив и преработка на дървен материал в село Митовска, Мадан. Дружеството продава висококачествен дървен материал и дърва за огрев.
Молайс е фирма която развива своята дейност в сферата на дърводобива и дървообработването.
Компанията извършва търговия и производство на дървен материал и предлага дърва за огрев.
Молайс предлага високо качество на своите продукти на достъпни цени.
Фирмата извършва:
– Сеч и разкрояване
– Извозване до временен склад
– Фирмата произвежда видове продукти от дървен материал като дъски, дъски за куфраж, греди, сачак, ламперия, дюшеме и други.
Дъските се произвеждат чрез разбичване на дървени трупи. Имат правоъгълно напречно сечение. Дължините са най- често 3 и 4 м., максимум 5 м. Намират приложение за изработване на всякакви видове мебели, дървени плотове, материали за покрив и др. Също така те могат да бъдат използвани за кофражи, за подкеремидна обшивка на покривни конструкции и други материали за покрив.

Талпите са дъски по дебели от 3 см. – Подходящи са заразлично видове мебели, плотове, маси, пейки и други.

Гредите от върво се използват за в строителството, за изграждане на покривни конструкции, навеси, барбекюта и др. Могат да имат правоъгълно или квадратно напречно сечение, различни дължини.

– Дървените летви се използват предимно в строителството и мебелната промишленост.
– Приложението на ламперия е при изграждането на стрехите, както и за обшиване на стени и тераси, външно обшиване на сгради и други. Предлагаме сачак или ламперия с различни шарки и профили.
– Дюшeмето е дървен под от дълги дъски, използва се дървесита с голяма твърдост и висока износоустойчивост, най-често дъб или чам. Дължината на дъската е обикновено до 2200 мм, широчина 120 -200 мм и дебелина 20 мм. По протежение на дъските има зъб и вдлъб (перо и нут), чрез които се съединяват съседните дъски.

Молайс разполага с квалифициран персонал, притежаващ многогодишен опит при дърводобива и дървообработването на видовете дървесина.

 

Related Posts