ScreenHunter 2354
с.Нова Махала, общ.Батак, Бивш стопански двор
0899666656
meti_72@abv.bg
www.meti-72.com

ScreenHunter 2355Дървопреработвателно предприятие МЕТИ-72- с.Нова махала общ. гр.Батак

Фирмата функционира от 1996г. Произвежда разнообразни продукти от дърво и се отличава със своето качество и прецизност пред останалите:

- ламперия;
- дюшеме;
- челни дъски;
- первази;
- кучешки колиби;
- сухи талпи 3,4,5,7,8см.
- летви за покриви;
- навеси;
- беседки;
- барбекюта;
- огради.
Изпълнява нестандартни поръчки по проект и желание на клиентите.
Зареждане и работа със складове и магазини за строителни материали.

 

ПРОДУКЦИЯ:

Ламперия

ScreenHunter 2356Ламперията, която произвеждаме е от качествен дървен материал, с най-различни шарки и профили,  от чамова иглолистна дървесина, преминала през всички съвременни начини на обработка на дървения материал, просушена на 12-14% влажност.

Обезчепена облицовачна ламперия:

Дължина от 1 до 6 метра

Размери на ламперия

Дължина:  0.50 , 1 , 1.50, 2, 2.50, 3  и 4 метра,
Дебелина: 14 , 20 ,25 мм,
Ширина: 70 ,90 ,110 ,150 ,170 мм.

 

 

Дюшеме

86 Истинско дърво за повече дълготрайност

Красотата на естествената дървесина може да се сравни само с тази на корковата настилка. Тук обаче възможностите са много повече – като нюанс, размери на дъските и обработка. Естественото дърво е не само красиво и уютно, но и много издръжливо като материал, ако за него се полагат достатъчно грижи. Настилката от дървесина е особено ценна и поради факта, че тя може да бъде обработвана с шкурка и обновявана многократно. Освен това тя остарява красиво, придобивайки естествен старинен вид, който много хора се опитват да постигнат изкуствено.

Дюшемето, което произвеждаме е от качествен дървен материал, от чамова иглолистна дървесина, преминало през всички съвременни начини на обработка на дървения материал, просушено на 12-14% влажност.

Обезчепено дюшеме:

Дължина до 6 метра

Размери на дюшеме
Дължина: 3,4,5 и 6 метра,
Дебелина: 25 мм,
Ширина: 70 и 90 мм.

 

 

Челни дъски

78Челните дъски, които произвеждаме са от качествен дървен материал, с най-различни шарки и профили,  от чамова иглолистна дървесина, преминала през всички съвременни начини на обработка на дървения материал, просушена на 12-14% влажност.

Размери на челните дъски

Дължина:   3  и 4 метра,
Дебелина: 22 мм,
Ширина: 14, 16, 18 и 20 см.

 

 

 

 

Первази

75Первазите, които произвеждаме са от качествен дървен материал, с най-различни шарки и профили,  от чамова иглолистна дървесина, преминала през всички съвременни начини на обработка на дървения материал, просушена на 12-14% влажност.

 

 

 

 

 

 

 

Летви за покриви

72Летвите за покриви, която произвеждаме са от качествен дървен материал,  от чамова иглолистна дървесина, преминала през всички съвременни начини на обработка на дървения материал, просушена на 12-14% влажност.

Размери на летвите за покриви

Дължина:  1 , 1.50, 2, 2.50, 3  и 4 метра,
Дебелина: 30 и 40 мм,
Ширина: 20 , 30 и 50 мм.

 

 

 

 

Навеси

91Навесите се произвеждат по заявка и конкретен проект на клиента. Те са от качествен дървен материал, от чамова иглолистна дървесина, преминала през всички съвременни начини на обработка на дървения материал, просушена на 12-14% влажност.

 

 

 

 

 

 

Беседки

ScreenHunter 2357Беседките се произвеждат по заявка и конкретен проект на клиента. Те са от качествен дървен материал, от чамова иглолистна дървесина, преминала през всички съвременни начини на обработка на дървения материал, просушена на 12-14% влажност.

 

 

 

 

 

Барбекюта

ScreenHunter 2358Барбекютата се произвеждат по заявка и конкретен проект на клиента. Те са от качествен дървен материал, от чамова иглолистна дървесина, преминала през всички съвременни начини на обработка на дървения материал, просушена на 12-14% влажност.

 

 

 

 

 

Огради

ScreenHunter 2359Оградите се произвеждат по заявка и конкретен проект на клиента. Те са от качествен дървен материал, от чамова иглолистна дървесина, преминала през всички съвременни начини на обработка на дървения материал, просушена на 12-14% влажност.

 

 

 

 

 

 

Пейки и маси

36Пейки и маси – произвеждат се по заявка и конкретен проект на клиента. Те са от качествен дървен материал, от чамова иглолистна дървесина, преминала през всички съвременни начини на обработка на дървения материал, просушена на 12-14% влажност.

 

 

 

 

 

УСЛУГИ:

ScreenHunter 2360Изпълняваме нестандартни поръчки за изработка на дървен материал и изделия от дърво по заявка и конкретен проект на клиента. Те са от качествен дървен материал, от чамова иглолистна дървесина, преминала през всички съвременни начини на обработка на дървения материал, просушена на 12-14% влажност. Също така обработваме и дървесина на клиенти на ишлеме.

Карта на обекта