ScreenHunter_8071-May.-18-23.28
София, бул. Самоковско шосе 2 А
029751555, 029737225, 029737223, 0884203273
megatron@megatron.bg
http://www.megatron.bg

Мегатрон е фирма, основана в началото на 1998 година. Избрана е от американския концерн John Deere за изключителен представител на световно известната марка в България. Няколко години американската компания търси безуспешно партньор, който да отговори на високите изисквания и да поеме представителството му.

С основаването на Мегатрон ЕАД започва и партньорството по между им. Създаденото дружество разполага със значителни първоначални инвестиции, които са необходими както за вътрешно-фирменото финансиране на вноса, така и за създаването на национална дилърска инфраструктура, която да осъществява гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на машините.

ScreenHunter_8083 May. 18 23.47

Компанията продава на българския пазар трактори, комбайни, пръскачки, плугове, култиватори, сеялки, строителна техника на водещи световни производители. Предлага пълната гама земеделски машини, необходими за селското стопанство. Освен нови, нашите клиенти могат да закупят и употребявани трактори и комбайни с марка John Deere.

Мегатрон ЕАД е официален представител на световноизвестни фирми производители на селскостопанска, строителна, голф и градинска техника и прикачен инвентар. Предлагаме също комплексни решения за изграждане и оборудване на животновъдни ферми.

Партньори на фирмата са:
John Deere – най-голямата корпорация в света за производство на висококачествена земеделска, горска, голф и градинска техника и оборудване;
Bobcat – американска компания, производител на универсaлни машини, незаменими при всякакъв вид дейности, както във фермата така и в строителството;
Kuhn – френска компания, световен лидер в производството на прикачен инвентар и оборудване;
Strom – чешка компания специализирана в производството на почвообработващи машини за трактори с мощност до 600 к.с.;
Geringhoff – най-добрия европейски производител на комбинирани хедери за царевица и слънчоглед;
Perard – лидер в производството на специализирани ремаркета.

ScreenHunter_8085 May. 18 23.50

От края на 1999 година дружеството представлява и френския концерн KUHN, който е най-големия световен производител на прикачен инвентар. Днес, 13 години по – късно, в компанията работят над 90 души, високообразовани и силно мотивирани хора, допринасящи за бързото й развитие.

Увеличаването на продажбите и динамичното развитие на компанията поражда необходимостта от разширяване на дилърските и сервизни центрове из страната. За тази цел Мегатрон ЕАД инвестира над 3 милиона Евро в изграждането на нови модерни технически центрове в Плевен и Ямбол, които са оборудвани със специализирана диагностична апаратура.

Дъщерната ни фирма „Мегатрон Добрич” АД в гр. Добрич разполага с голяма сервизна база, където сервизните специалисти и административния персонал обслужват клиентите в региона. Мегатрон е динамично развиваща се компания с годишен оборот над 45 млн. евро.

Новият магазин на компанията за части и аксесоари, който отвори врати в Пловдив през 2010 година, е на разположение на клиентите ни в региона. Клиентите на компанията могат да разчитат на все по – качествено сервизно обслужване, благодарение не само на специализираното оборудване и оригинални резервни части, но и на висококвалифицираните ни сервизни специалисти.

Карта на обекта