ScreenHunter 2255
гр. София, ул. Андрей Германов 5, Индустриална зона Обеля
0897928500, 0888241651
office@maklerkomers.com
http://maklerkomers.com/

 

„Млечните продукти, които всички обичаме!“

makler-produkti-za-nasОт самото си начало и за в бъдеще, ние от Маклер Комерс ще продължим да произвеждаме млечни продукти по автентични български рецепти, и ще продължим да ви радваме с вкусни сирена и кашкавали, отличаващи се по вкус и качество!

Млекопреработвателното предприятие Маклер Комерс се намира в живописната местност на България – Лудогорието. Регионът е екологично чист и благоприятстващ за развитието на млечнокиселата микрофлора и пълноценното протичане на технологичните процеси за производството на млечни продукти.

 

Суровото мляко се събира от ферми, отглеждащи избрани за тази цел породи млекодойни животни. Млякото е с много високи качествени показатели, които способстват за производството на ненадминати по своя вкус и качество млечни продукти. Използваната българска закваска и оригиналната технология за производство на сирене, допринасат за получаването на висококачествени сирена с марка Маклер Комерс.

Високо квалифицираният персонал и добрите специалисти гарантират високото качество на продуктите с марка “Маклер Комерс”.

Продуктовото портфолио включва богата гама от традиционните за страната бяло саламурено сирене, кашкавал, специални сирена и кисели млека.

Използват се висококачествени опаковки, гарантиращи трайността и свежеста на продуктите.

Готовите продукти се предлагат в търговската мрежа в цялата страна и на международния пазар. Вниманието на екипа са насочени към грижи, за задоволяването на потребителските нужди и предпочитания, което способства за поддържане на постоянно високо качество на продукцията.

Производството на млечни продукти в България днес заема сериозен дял в хранителната индустрия. И за да има предимство пред конкурентите си, МПП Маклер Комерс непрекъснато инвестира в технологии за производство, съобразно световните тенденции. По този начин МПП Маклер се утвърждава, като технологичен лидер в обсласта на млечната промишленост в България.

 

ПРОДУКТИ:

Продуктовото портфолио включва богата гама от традиционните за страната бели саламурени сирена, кашкавали, млечни продукти от групата на имитиращите, специални сирена и кисели млека.

Цялата продуктова гама на предприятието се предлага и произвежда и като частни марки. Гъвкави сме и може да задоволим вашите индивидуални нужди и решения!

Саламурени сирена

Саламурени сирена

Кашкавали

Кашкавали

Специални сирена

Специални сирена

Родопско Чудо

Родопско Чудо

Карта на обекта