ЛОВНА РЕЗИДЕНЦИЯ АСТЕЯ

ScreenHunter_2888 Feb. 28 16.18 с. Граматиково, обл. Бургас
0893380422
asteagramatikovo@abv.bg
https://www.asteagramatikovo.com

 

Ловна резиденция Астея е нова, уютна резиденция, разположена в китното странджанско село Граматиково. Селото се намира на 70 км от град Бургас и на 30 км от град Царево. Уникалното съчетание от удобствата на резиденцията, прекрасната природа на района и неповторимия селски бит, са гаранция за една незабравима почивка.

ScreenHunter_2892 Feb. 28 16.26

Резиденцията разполага с 15 двойни стаи и 4 апартаментa, единият от които е VIP. Всички помещения са оборудвани с централна климатизация, телевизор, минибар и интернет достъп. На разположение на гостите са още открит басейн, закрит гараж и открит паркинг с 24 часова охрана, ресторант с богато меню, барбекю, СПА център, джакузи, финландска сауна, фитнес.

За гостите на резиденцията, които желаят да се докоснат до магията на Странджа планина, се предлагат екскурзии до многобройните исторически и природни забележителности в района.

Атракции

Зала за групови мероприятия

Ловна резиденция „Астея“ разполага с голяма зала за групови мероприятия на площ от 150 m2 със съблекалня, баня и тоалетна. Залата се намира в непосредствена близост до резиденцията – на 10 метра. Подходяща е за провеждането на йога, спортни мероприятия и тийм билдинг.

Лов: На територията на дивечова станция Граматиково в сезона, когато лова е разрешен може да се ловува следният дивеч : благороден елен, дива свиня, сърна и хищници по ценоразпис на станцията. Заявка на лов една седмица преди лова!

ScreenHunter_2893 Feb. 28 16.26

Риболов: В близост до село Граматиково минава една от най-чистите реки – Велека. Има голямо разнообразие от тип рибни видове и риболова е разрешен в сезона!

Пешеходен тур до параклиса “Света Троица”, тракийско светилище “Камъка”, Индипасха и Голямата язма.

Related Posts