Национален земеделски регистър

ScreenHunter_11495 Jun. 13 14.44 Пазарджик, Градски Пазар – ул. Градски Пазар
034444235
office@lacrima.bg

http://lacrima.bg

 

 

Създадена през далечната 1959 г., Lacrima е една от мандрите в България с най-много опит и традиции. Намира се в град Пазарджик, в изключително чист район, близо до Родопите и река Марица.

От 1997 г. Lacrima e частна компания, която пази чистите и характерни вкусове на българските млечни продукти, произвеждани по традиционна българска технология. Продуктите на Lacrima са изцяло натурални.

Lacrima има собствена лаборатория с модерно оборудване, в която се провеждат тестове за качество на всяка доставка от сурово мляко и закваска, а продуктите се тестват във всеки един етап от производството им. За всеки един продукт се провеждат над 30 теста за качество.

За да предложи най-високо качество, Lacrima спазва всички български държавни стандарти и е акредитирана по IFS (International Food Standard) – най-високия международен стандарт за качество, хигиена и контрол при производството на храни.

СИРЕНЕ

Знаете ли, че вкусът на сиренето се формира по време на зреенето. За да добие сиренето хубавия, български, изразен млечнокисел вкус, трябва да се спази времето, нужно за узряване.

Представяме ви сирене Lacrima с неустоим млечнокисел вкус, отлежало необходимите 45 дни за узряване.

За разлика от много фирми, произвеждащи сирене в България, ние не правим компромис в нито един от етапите на производство, спазваме традиционна технология и държим на най-високото качество.

 

КАШКАВАЛ

Знаете ли, че по време на зреенето се оформя богатия вкусово-ароматен букет на кашкавала, а също така и специфичната му структура. Зрелият кашкавал се отличава с приятно топяща се консистенция и неустоим млечно-маслен вкус – резултат от така необходимото и задължително отлежаване за зреене.

Представяме Ви кашкавал Lacrima с неустоим млечно-маслен вкус и перфектна консистенция, отлежал необходимите 45 дни за узряване.

За разлика от много фирми, произвеждащи кашкавал в България, ние не правим компромис в нито един от етапите на производство, спазваме традиционна технология и държим на най-високото качество.

 

КРЕМА СИРЕНЕ

Знаете ли, че срокът на годност на истинското крема сирене без консерванти е само 20 дни от датата на производство. Тази годност е недостатъчна, за да се продава искинско крема сирене в търговските вериги. За да удължат срока на годност другите производителите добавят изкуствени консерванти.

Представяме Ви крема сирене Lacrima – единственото изцяло натурално крема сирене в България.

Поради късия срок на годност, можете да го намерите единствено в млекарници Lacrima.

Ще познаете Lacrima по вкуса и видимо различимата, слабо-зърниста структура, която се различава от хомогенната структура на крема сирената, при производството на които са добавяни консерванти и стабилизатори.

 

МАСЛО

Качественото натурално масло се произвежда от пълномаслено краве мляко. Знаете ли, че недобросъвестни производители влагат в маслото немлечни мазнини или сметана, произведена от суроватка, а не от мляко.

Представяме Ви краве масло Lacrima с натурален млечно-маслен вкус, избито от 100% мляко.

За разлика от много фирми, произвеждащи масло в България, ние не правим компромис в нито един от етапите на производство, спазваме традиционна технология и държим на най-високото качество.

Related Posts