Национален земеделски регистър

ScreenHunter_11495 Jun. 13 14.44 София, 1111, бул. Шипченски проход 18, б.с. Галакси, бл. Д, ет. 5, ап. 505
029717028, 029717029
info@continvest.bg
https://www.continvest.bg/

 

Континвест ООД е дружество с изцяло български капитал, специализирано в производството и търговията с химически продукти и торове. Компанията се развива и доказва успешно на българския и международния пазар повече от 25 години.

Днес портфолиото ни включва широка гама от продукти, предназначени за нуждите на различни индустриални отрасли – пречистване на води, индустриална химия, текстилна и кожарска промишленост, козметична и фармацевтична промишленост, торове, семена и др.

Като ексклузивен дистрибутор на израелската компания Хайфа се стремим да предлагаме хранителни вещества в разнообразни форми и препоръки, за да отговорим на различните методи на приложение и специфичните нужди на културите. От началото на 2020 година компанията също така е и дистрибутор на един от световните лидери в производството на зеленчукови семена Nunhems (BASF).

Континвест ООД се гордее със своите служители, които са основен актив на компанията. Клиентите ни могат да разчитат на професионализма на нашите специалисти в областта на химическата и селскостопанската индустрия – хора с доказан опит в производството, научните изследвания и развойната дейност, продажбите и маркетинга.

Нашата цел е да бъдем не само доставчик, а бизнес партньор, способен да предостави най-ефективните бизнес идеи. Континвест ООД не продава просто продукти, а цялостни иновативни решения за гарантиран растеж.

ТОРОВЕ И СЕМЕНА                                                                  ФУРАЖНИ СУРОВИНИ
                      Торове                                                        Фуражни суровини

 

 

Related Posts