ScreenHunter 2228
гр. Ихтиман, местност Царчино 1
0876742240, 0876742245
office@niesa.bg
http://niesa.bg

 

ПРЕКРАСНО МЯСТО ЗА КОНЕН СПОРТ, ОТДИХ И ЗАБАВЛЕНИЕ

 

za-nas1Само на 20 минути от София по магистрала „Тракия” на изхода за гр. Ихтиман, сред зеленина и тишина, ще намерите КОННА БАЗА НИЕСА. Модерната база е предназначена за езда и отглеждане на коне. Просторният закрит манеж (65х30 метра) и откритият манеж (70х45 метра) позволяват целогодишна езда. Възможностите за полска езда са неограничени, благодарение на непосредствения достъп до полетата и хълмовете на планините Средна гора и Рила. Конюшната осигурява отлични условия за отглеждане на конете със своите 40 просторни бокса и 40 декара пасбища. Комплексът се допълва от уютен клуб-ресторант с летни тераси и изглед към манежите, удобни съблекални и душове за ездачите.

И най-важното, екипът от лицензирани треньори и инструктори подготвя ездачи от всички възрасти и всички нива – от начинаещи до желаещи да овладеят конния спорт и да участват в състезания или просто да се разходят на кон сред природата.

Заповядайте!

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник до неделя: от 9.00 до 19.00ч, сряда до 21:00 часа

ЕЗДА В ПОЛЕТО:
Събота и неделя от 10:00 часа и 16:00 часа (14:30 през зимата)

За сряда вечер и езда в полето – с предварително записване.

 

 

 

 

Нашите коне

Нашите приятели и партньори в ездата са:

IMG_2824-300x225• Коган – чистокръвна английска порода
• Сенатор – източнобългарска порода
• Гошо – единствения кон с фен клуб
• Привес – източнобългарска порода
• Дезир – източнобългарска порода
• Зейна – източнобългарска порода
• Пегас – български спортен кон
• Тавтология – източнобългарска порода
• Ричи – шотландско пони

 

 

 

 

 

Нашият клуб

 

04_RAYKO-300x300Ездови клуб КОНКУР е учреден през октомври 2009 г. като сдружение с нестопанска цел и общественополезна дейност. Клубът организира езда за любители, обучение на деца, както и хора в активна възраст, за които ездата е хоби и начин за разтоварване от ежедневния стрес.

Членовете на клуба са професионални ездачи и любители, собственици на коне, които не само практикуват конна езда, но и участват в живота на клуба. Членовете му организират свои събития, забавления, любителски турнири и празници.

За повече информация относно клуба и условията за членство в него, моля позвънете на тел. 0876-74-22-45.

 

 

 

УСЛУГИ:

img011Конната база предлага изключителни възможности за активен спорт, туризъм и пълноценен отдих. Любителите на конния спорт могат да се обучават в езда от нашите професионални треньори и инструктори. Базата предлага и 70 бокса с отлични условия за отглеждане на коне.

Екипът на базата има и утвърдени традиции в ездата за деца и възрастни с увреждания.

ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ за взаимоотношенията с клиентите на конната база са поставени на видно място в базата. Всеки клиент (и неговият родител/настойник за деца до 18 години) трябва да е запознат и да е съгласен с тези Общи условия преди да ползва услугите на базата.

Очакваме Ви на КОННА БАЗА НИЕСА!

Карта на обекта