screenhunter_1741-jan-11-16-45
Созопол, ул. Кап. Петко войвода 5
055023828, 0887379686
kalinka_kazandzieva@abv.bg
ТРУДОВО-ПРОИЗВОДИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ КОЛЕКТИВ Созопол е основана през 1945 година.

ТПК Колектив е с дългогодишна история, запазвайки името си до днес, което подсказва, че има социална цел, съхранена във времето.

Днес, кооперация Колектив Созопол е една от най-гъвкавите и конкурентноспособни шивашки фирми с обучен екип от специалисти.

ТПК Колектив оцелява благодарение на конфекционното си производство и контактите си с чуждестранни партньори, благодарение на производството на ишлеме – чрез изработки с материали на клиента и заплащане на парче.

Този вид сътрудничество е много успешен и кооперация Колектив поддържа политика на работа с партньори в дългосрочно взаимодействие, като работи с едни и същи поръчители.

Работи на ишлеме всякакъв вид горно облекло, като в момента изпълнява поръчки за Германия, Франция и Холандия.

Производственият процес се извършва от добре подготвен екип, притежаващ богат професионален опит в сферата на своята дейност. Изработва модели облекла с класически кройки и цветова гама.

Трудово-производителна кооперация Колектив Созопол работи, съобразно мисията си, която е насочена към разработване, производство и реализация на конкурентноспособни изделия с качество, отговарящо на настоящите и бъдещи изисквания на своите партньори и клиенти.

Карта на обекта