ScreenHunter_3314 Aug. 31 16.50
Бургас, ул. Одрин 50
056811100
knm_mavrov@yahoo.com
www.knm-bg.com
„КНМ” ЕООД – Бургас е основана в началото на 1991 г., с предмет на дейност външна и вътрешна търговия.От 1996г. фирмата инвестира в производство на плодови брашна. На пазара се наложи, като основен производител на ябълково брашно. През годините фирмата постоянно модернизира и развива производството и качеството на готовата продукция. Разполага със собствена база и транспорт в гр. Бургас

ScreenHunter_3320 Aug. 31 16.57

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

УДОБНО ЗА РАБОТА ЯБЪЛКОВО БРАШНО

Предлагаме ви една идея за разнообразие на вашето производство-здравословен продукт, с който ще постигните отлични резултати в крайното изделие. Ябълката е известна като плод с изключително високо съдържание на полезни вещества. Лекарите смятат, че доказания ефект от намаляването на вредния холестирол при консумацията на ябълки се дължи на комбинацията от разграждащи витамини и диетичните влакна, улесняващи пречистването на организма. В добавка ябълките съдържат бързо ферментиращи съставки, които имат благоприятен ефект върху храносмилането.

 

ScreenHunter_3321 Aug. 31 16.57

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПОЛЕЗНО ДЕЙСТВИЕ НА ЯБЪЛКОВОТО БРАШНО

влияние върху цвета на изделия, като има ефект на потъмнител
влияе върху вкуса на изделията, като има ефект на натурална ябълка
подобрява ферментационните процеси поради високото си захарно съдържание
има консервиращо действие поради високата си киселинност
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ДОЗИ

за тъмни видове хляб – 1-3% към брашното
за ябълков кекс – замесва се от 10 до 25 % от брашното в рецептата с ябълково
за бисквити – замества се от 10 до 15 % от брашното в рецептата с ябълково
Технологичен процес:

За производство се използват плодове с напълно развити вкусови качества,но не презрели.
Измиване и сортиране на ябълките.
Раздробяване на суровината до 5-8 мм.
Пресоване на ябълковите парченца.
Сушене на суровите ябълкови пресовки до 10% влажност.
Смилане на изсушените ябълкови пресовки.
Отделяне на фракции с различна едрина.
Опаковане в книжни торби по 25 кг.
Съхранение в сухи, чисти и проветливи помещения
Производствени показатели:

В момента фирмата предлага продукция на ябълково брашно в две фракции:

До 220 микрона
До 600 микрона

Производствените възможности: по заявка и в количества по желание на клиента

Приложение:

Област на приложение в консервната и хранително – вкусовата промишленост:

За производство на мармалад
За производство на хляб
За производство на чай
За производство на вафли, бисквити и др.

Карта на обекта