Национален земеделски регистър

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]cargill[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text] София, Ул. Осогово 38-40, Кристал Бизнес Център
етаж 4, офис 4.1
024029000
office_sofia@cargill.com
http://www.cargill.bg[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”25″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Каргил в България

Каргил стъпи със своя собствена фирма на българския пазар през 2006 година Централният ни офис в София се занимава с търговия със зърно и маслодайни култури и е първият за страната. Той предоставя също широк спектър от продукти и услуги, които целят да помогнат на фермерите да се справят с ценовата нестабилност и да им осигурят достъп до качествени вложения за земеделското стопанство (семена, препарати за растителна защита, торове) и технологии, с които да подобрят добивите и качеството на реколтата си. Каргил предлага на земеделските производители агрономически съвети и полезна пазарна информация, съобразена с тяхните индивидуални нужди, както и персонализирани маркетингови решения.

През 2013година отворихме втори офис във Варна, който извършва дейности, свързани с морски транспорт. Нашият екип там оперира дейността на плавателни съдове и чартъри за Каргил в глобален мащаб, координира посещенията в пристанищата, техническото снабдяване и агентство, като използва богатите си технически познания за оптимизиране на работата по тези направления.

В края на 2013 година Каргил разработи нова стратегия за вътрешнофирмени услуги и предприе отварянето на редица регионални центрове, които да подпомагат бизнеса на компанията в отделните региони. София беше определена като място за осъществяване на финансово и управленско счетоводство, генериране на финансови отчети за вътрешни и външни нужди, данъчно и митническо отчитане, както и развитие на стратегии и политики, които са свързани с тези процеси за офисите ни в Европа, Близкия Изток и Африка.

В момента в офисите на Каргил в София и Варна работят над 130 служители.

ScreenHunter_2019 Aug. 26 11.15

 

 

 

 

 

За компанията

Каргил е международен производител и търговец на хранителни, селскостопански, финансови и индустриални продукти и услуги. Заедно със земеделските производители, клиентите, правителствата и общностите, ние помагаме на хората да успяват, като прилагаме познанията си и почти 150-годишния си опит. За нас работят 143 000 служители в 67 страни по света, които са се ангажирали да се грижат за храната на хората по един отговорен начин, като намаляват вредните въздействия върху околната среда и подобряват условията, в които живеем и работим.

Търговия със зърно

Още от началото на дейността си в България през 2006 г., Каргил заема едно от водещите места сред местните търговци и износители на зърно и маслодайни култури. Нашият Търговски отдел се намира в централния ни офис в София и е част от Европейската верига на Каргил за земеделски доставки /Cargill Grain and Oilseeds Supply Chain Europe/ – най-големият търговец на маслодайни култури и един от основните износители на зърно в Европа. Нашите усилия са насочени към задоволяване нуждите на клиентите ни и благодарение на нашият опит и сътрудничеството ни с другите клонове на Каргил по целия свят, можем да бъдем предпочитан партньор на българските фермери, като се стремим да им предлагаме най-добрите решения за техния бизнес.

Ние купуваме директно от фермерите основните земеделски продукти (зърно и маслодайни култури): пшеница, ечемик, царевица, слънчоглед, рапица.
Ние предлагаме на фермерите реализация на техните земеделски продукти чрез търговия, както на вътрешния пазар – на преработвателната промишленост, така и на международния пазар – на места, където има дефицит.
Ние предлагаме бързина, точност и експедитивност при закупуването на земеделска продукция и извършването на плащания.

Нашата уникалната способност да подпомагаме реализацията на целите на фермерите води до успешни сътрудничества със земеделските производители в цялата страна. Каргил постоянно и активно използва глобалната си мрежа, за да проучва световния пазар за българските земеделски продукти.

 

 

ScreenHunter_2018 Aug. 26 11.13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Семена, препарати за растителна защита и торове

През 2012 г. започнахме да работим директно с българските земеделски производители. Предложихме им по-широк пакет от услуги, включително избор на семена, торове и препарати за растителна защита от водещи производители; агрономически съвети и полезна пазарна информация; предоставяне на добри маркетингови решения за тяхната селскостопанска продукция.
Ние имаме отлично партньорство с доставчиците на продукти за земеделието – известни фирми, които са водещи в бранша. Това партньорство ни позволява да предлагаме широка гама от качествени вложения, които да доведат до нарастване на добивите и качеството на продукцията.

Независимо какви култури отглеждате, ние предлагаме решения, които могат да задоволят потребностите на зърнопроизводителите в страната. Когато си сътрудничите с Каргил, вие получавате:

Възможност да купувате продуктите с плащане при жътва;
Конкурентни финансови решения с плащане при жътва, които да оптимизират паричния поток през годината;
Възможност за доставка на продуктите директно до вашето стопанство, благодарение на нашата добра логистика;
Агрономически съвети, прозрачност и атрактивна търговска политика, в основата на която са вашите нужди – от избора на най-подходящия продукт до реализиране на произведената продукция.

Нашите услуги са създадени, за да могат зърнопроизводителите да разработят това, което имат, да планират нуждите си и да увеличат потенциала на стопанството си, защото знаем, че нашият успех зависи от уменията на фермерите да развиват преуспяващ бизнес.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”25″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_gmaps type=”m” zoom=”14″ bubble=”1″ title=”Карта на обекта” link=”https://www.google.bg/maps?q=%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F,+%D0%A3%D0%BB.+%D0%9E%D1%81%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE+38-40&hl=bg&ie=UTF8&ll=42.69805,23.3114&spn=0.027471,0.038581&sll=43.711936,26.828442&sspn=0.108074,0.154324&hnear=%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0+%E2%80%9E%D0%9E%D1%81%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%E2%80%9C+38,+1303+%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F&t=m&z=15″ size=”350″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”25″][/vc_column][/vc_row]

Related Posts