ScreenHunter_24762 Jul. 18 14.41
София, ж.к. Манастирски ливади – Б, бл.65, ет.4, Евроцентър
028548070, 028548071, 028548072
info@iritrade.com
http://iritrade.com
Фирма ИРИ ТРЕЙД АД е създадена през 2003 година с предмет на дейност: Продажба и сервиз на едрогабаритна селскостопанска техника, със седалище в град София. Изпълнителен директор от основаването е госпожа Илияна Михайлова.

ИРИ ТРЕЙД АД е официален представител за България на реномираната търговска марка DEUTZ-FAHR, която е сред водещите производители на самоходна техника за селското стопанство. Фирмата е правоприемник на създадената през 1864 година фирма Motorenfabrik N.A. Otto & Cie от бащата на четиритактовия двигател Николаус Отто.

В производствената листа влиза целия спектър от селскостопанска техника: сламотръсни комбайни до 395 к.с., трактори с мощност до 263 к.с.,широка гама от телескопични повдигачи, затворени технологични линии за обработка и събиране на силаж, повдигаща и натоварваща техника, серия: КОМУНАЛНА ТЕХНИКА.

ScreenHunter_24762 Jul. 18 15.23

В гамата влизат и електрогенератори DEUTZ-FAHR. ИРИ ТРЕЙД представлява производителя на почвообработваща техника KONGSKILDE, притежаващ световноизвестните търговски марки : плугове OVERUM, роторни брани HOWARD, сеялки за пролетници BECKER, есенни сеялки-NORDSTEN и зелена линия- JF-Stoll. KONGSKILDE също така произвежда дискови брани, култиватори и всякакъв друг инвентар за почвообработка.

Пълният асортимент от машини предлагани от фирмата за професионалните фермери и арендатори, се допълва от световните лидери : самоходни, прикачни и навесни пръскачки- BARGAM, техника за напояване-IRTEC, специализирана техника за зеленчукопроизводство-CHECCHI&MAGLI, сеялки и торачки-IRTEM, сеялки за директна сетба-KOKERLING, специализирана прикачна и самоходна техника за картофопроизводство-GRIMME, челни товарачи-STOLL, телескопични повдигачи-AUSSA и специализирани хедери за слънчоглед и царевица FANTINI и DBF Energy.

В областта на животновъдството, ИРИ ТРЕЙД предлага техника произведена от CRONO – прикачни и самоходни фуражо-раздаващи ремаркета, ARNTJEN и MULLERUP – технологични лидери в оборудването на кравеферми, пълна гама от ремаркета и цистерни за течна тор-BICCHI и специализирана техника за разхвърляне на суха и течна тор-JEANTIL.

ScreenHunter_24763 Jul. 18 15.25

ИРИ ТРЕЙД АД е представител за България на италианската фирма-FERRI, водещ световен производител със сто и шестдесет годишна традиция в областта на техниката за лозарската и овощарската индустрия, OMA – специалисти в овощарството и лозарството, както и на машини за поддръжка на пътища и общински терени.

Продажбено-сервизните комплекси на фирмата се намират в градовете: Добрич, Ямбол, Враца, Русе, София, Плевен ,Стара Загора и Силистра. В сервизните центрове работят над 35 специалисти, които преминават периодични квалификационни курсове във фирмите производители на техниката.

ИРИ ТРЕЙД АД е изградила система за експресна диагностика на повредите и доставка на необходимите резервни части в рамките на 24 часа.

Фирмата предлага във всичките си центрове пълно сервизно обслужване, налични резервни части и специални масла за автомобилна, строителна и селскостопанска техника, задвижвана от агрегати, производство на DEUTZ AG.

През 2009 година ИРИ ТРЕЙД е отличена с приза за най-добър дилър в областта на прибиращата техника в системата на DEUTZ-FAHR.

Карта на обекта