ScreenHunter_1451 Oct. 16 11.23
София, Бул. Христофор Колумб 64
024916666
office@interagribg.com
http://interagri.bg
ИНТЕРАГРИ АД е дружество с основна дейност внос, дистрибуция и продажби и сервизна дейност на иновативна и високоефективна техника и технологии за земеделския отрасъл в България.

Нова компания, създадена в началото на 2013 г., но с новаторски дух и изпълнена с ентусиазъм. Той се дължи на екипа които е с дългогодишен опит в обслужването на земеделския отрасъл.

Във времена когато повече от фирмите на пазара се фокусират върху запазване на позициите си, ИНТЕРАГРИ възприе коренно различен подход.

ScreenHunter_1452 Oct. 16 11.37

Ние смятаме, че момента винаги е подходящ да направиш крачка напред в правилната посока.

Водени от убеждението че българския фермер и земеделец е надарен с превъзходни възможности – плодородна земя, прекрасен климат, вековни традиции, ИНТЕРАГРИ вижда своя принос в активна помощ към всички фермери, които имат нужда от доказани ефективни и изгодни технически решения.

Сервиз и резервни части

ОРИГИНАЛНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ: НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР ВЪВ ВАШИЯ УСПЕХ

Оригиналните резервни части NEW HOLLAND са единствените, които напълно отговарят на изискванията за качество – толкова важни за оптималната и икономична работа на Вашата NEW HOLLAND машина.

ScreenHunter_1453 Oct. 16 11.37

Това е така, защото инженерите проектирали тези части и контролират производствените параметри са същите хора, отговорни за развитието на нашите продукти. Те знаят точно от какво се нуждае вашата машина.

Ние в ИНТЕРАГРИ България също знаем колко важна е навременната доставка на резервни части, когато тя се наложи докато машината на полето.

Спирането на работата заброени часове може да коства много. Затова ние създадохме система за приемане, обработка и изпращане на заявките за резервни части, която пести време и средства.

CSPS (Common Spare Parts Service) е оптимизирана да получава и организира изпращането на резервни части така, че най-късно до 24 часа след подаване на заявката, тя да бъде на разположение на клиента.

ScreenHunter_1454 Oct. 16 11.37

При това той не трябва да заплаща никакви допълнителни разходи за експресната доставка. Не само бързо, но и изгодно, нали?

Компанията е избрана за единствен официален вносител на световноизвестната марка NEW HOLLAND.

ИнтеАгри е оторизирана от NEW HOLLAND да представлява марката на българския пазар не само по отношение на продажбите и дистрибуцията, но и сервизното обслужване.

Това е достатъчен атестат за способностите и уменията на ИНТЕРАГРИ и ние сме уверени в нашия общ успех на българския пазар.

Карта на обекта