ScreenHunter_1301 Oct. 14 12.02
Пазарджик, ул. Пловдивска 105
034444466
office@ivesto.eu
http://ivesto.eu

Ивесто Къмпани ООД е българска компания в областта на земеделието. Дейността на фирмата е ексклузивно представителство и дистрибуция на професонални семена и специални торове за зеленчукопроизводство.

Компанията има значителен натрупан опит и ноу-хау в областта на растениевъдството в страната. Компанията провежда ежегодни полеви опити и производствено изпитване на нови хибриди.

Ивесто Къмпани ООД се стреми ежегодно да подобрява продуктовото си портфолио, с цел задоволяване на променящите се пазарни условия.

ScreenHunter_1302 Oct. 14 12.08

От 2009 година предлагаме и услугата почвен анализ със собствена лаборатория SCL-12.

С цел задоволяване на потребностите на всички наши клиенти ние работим в две основни направления – професионален и хоби пазар.

Професионален пазар – нашата цел е компетентно и качествено да консултираме всеки клиент и по най-добър начин да обслужим дистрибуторите ни в цялата страна.

Фирмата предлага изпитани семена на хибриди: домати, краставици, дини, пъпеши, пипери, тиквички, лук, моркови и много други, както и цялата гама от гранулирани, течни и водоразтворими торове.

Хоби пазар – предназначен е за всички, които не се занимават професионално със земеделие или с отглеждане на цветя, но биха искали да освежат градината или апартамента си с някои по-екзотични или по-традиционни зеленчуци, билки, цветя или подправки.

В големите търговски вериги магазини можете да намерите трите търговски марки семена: Ивесто, Градинар и Български сортове семена. Предоставяме голям избор от видове и разфасовки на торове, както и обширна гама от пролетни и есенни луковици.

ScreenHunter_1305 Oct. 14 12.09

Предлагаме и висококачествени тревни смески, подходящи за всякакви терени. Разполагаме с богат асортимент от градинска техника и аксесоари, с които да Ви улесним максимално при грижите за Вашата градина.

От 2009 г. Ивесто Къмпани ООД разполага с електронна лаборатория и има възможността да предложи почвени анализи:

– реактиви за анализ на 15 елемента
– моментално електронно отчитане на резултата чрез фотометър
– измерване на pH чрез мобилен електронен pH-метър
– отчитане нивото на разтворените соли и водното съдържание чрез електронен TDS – метър.

Related Posts