Untitled
гр. София, ул. Алабин 10, вх. A
029892466, 0878804713

 

KulajGivotni-300x146ЗООКОНСУЛТ ЕООД е създадена през 2008 г. със седалище град София, ул. Алабин № 10. Развива дейност в областта на услуги.

Предлага консултантски услуги в областта на животновъдството и птицевъдството.

 

Фирмата е доставчик на суровини за всички селскостопански животни и птици.

Представител за България на австрийската фирма VICO GmbH.
Заедно те доставят на българските животновъди, готови витаминно минерални премикси и премикси по индивидуални рецепти.

ЗООКОНСУЛТ ЕООД  е представител на австрийската фирма 3A Agrovet Animal Helth. Доставят растителен метионин и лизин, инхибитор срещу микотоксини, суха меласа и протеинови концентрати.

В областта на здравеопазването на селскастопанските животни, птици и пчели фирмата работи заедно с полските фирми Biofaktor Sp.zo.o и Bio point.
С помощта на италианската фирма U.V.L. SRL, работят за профилактиката на животните и птиците като предлагат иновативни пробиотици. Пробиотиците с марка Zimoferment са хранителна добавка, съдържаща полезни микроорганизми, които помагат на животното гостоприемник за подобряване на балансирано равновесие на чревната микрофлора, което води до по-добро усвояване и разграждане на хранителните вещества.

ЗООКОНСУЛТ ЕООД е наложил се надежден партньор за своите клиенти. Фирмата помага на клиентите си да бъдат по-успешни, във всички сфери на животновъдството.утвърдила се компания, Тя е лидер в своя бранш.

 Запвядайте, ние работим за Вас, нашите клиенти!

Карта на обекта