ScreenHunter_2216 Aug. 18 11.05
с. Белица, обл. Силистра, ул. 10-ти май № 48
086672224, 0885505250
zkizgrev92@mail.bg
http://zkizgrev92.eu

 

 

 

Основана през 1992 година от Петра Димитрова Пенчева с волята и силното желание за успех от трудолюбиви и будни БЕЛЧЕНИ преминавайки през много перипетии днес кооперацията обработва около 28 000 декара и не спира да се развива и да бъде иновативна и модерна.

FotorCreatedЗК ИЗГРЕВ 92 е една успешна кооперация благодарение на умело и отговорно управление през годините. Кооперацията осигурява около сто работни места като социалната и функция е един от приоритетите и. Затова освен традиционните култури като: пшеница, царевица, слънчоглед и рапица ние отглеждаме също така и тютюн, овощни и пипер с цел осигуряване на работни места.

Вие търсите специфично производство или сигурен партньор при традиционното производство- свържете се с нас за да обсъдим бъдещите начинания. Заложете на традициите, опита и иновациите в производството за да гарантирате успеха си.

УСЛУГИ

Във връзка с големите обеми на работа ние разполагаме с големи ресурси от машини и площи. През 2011 г. започнахме процедура за учредяване на сдружение за напояване като обработваме приблизително 12 000 декара поливни площи.

ЗК ИЗГРЕВ 92 село Белица има възможност да извършва услуги по подготвянето на площи- оран, дискуване, култивиране и т.н. сеитба на есенници и пролетници, окопаване, пръскане вегетативно и почвено с помощта на модерна и високо-производителна самоходна пръскачка, прибиране на културите с помощта на прецизни и модерни комбайни с минимални загуби на зърно и икономичен разход на гориво.

Подходящите площи и възможността за поливане са причина дълго време да имаме семепроизводствени участъци на слънчоглед, пшеница и царевица с фирми лидери в семенарския бизнес.

Ние имаме дългогодишен опит в това и за нас ще е чест да произведем вашите семена. За нас опитните участъци са традиция чрез която ние получаваме информация за новостите в земеделието новите топ хибриди и топ пестициди в производството. За повече информация свържете се с нас.

ДЕЙНОСТИ

Основни дейности са производството на зърно, плодове и зеленчуци за прясна консумация, производство на тютюн, резене, бял трън.

ПРОДУКТИ

Основни продукти в нашето производство са зърно: пшеница, царевица, слънчоглед, рапица, бял трън, семена резене, тютюн, сливи.

Related Posts