ScreenHunter 3147
с. Батак, общ. Павликени
0888354517, 0888362990
kaan_@abv.bg
http://www.rozi-bg.com

 

oranjeriqНие – семейство Димови сме земеделски производител, специализиран в производството на декоративни рози от повече от 60 години. Вече трето поколение ние продължаваме да произвеждаме посадъчен материал. Преди около десет години разработихме и производство на рязан цвят, а от скоро и на декоративни растения.

Традициите и познанията относно отглеждането на декоративни рози се предават в рода ни през поколенията, а благодарение на дългогодишния ни труд, днес ние можем смело да заявим, че за нас няма тайни при отглеждане на посадъчен материал и рязан цвят.

Базата ни се намира в покрайнините на село Батак, на 14 км. от град Павликени, обхващаща площ от около 20 декара.

Наши клиенти са както любители на цветята, желаещи да украсят градините и домовете си, така и професионалисти, занимаващи се с озеленяване. За да задоволим и най-претенциозните си клиенти ние се стремим да предлагаме както голямо разнообразие от видове рози – чаен хибрид, влачещи, мини-бордюрни, щамбови, каскадни, така и широка гама от сортове. Можете да разгледате разнообразието в нашия Каталог.

 

ПРОДУКТИ:

 

 

vlacheshtiРози

Чаен хибрид

Влачещи

Щамбови

Бутикови

Мини бордюрна

 

Храсти

Декоративни храсти.

Трудно бихме си представили красива цветна градина без присъствието на декоративни храсти. Подходящи за озеленяване на градини, паркове, пътища и др

Карта на обекта