с. Милево, общ. Садово, ул. 28
0886135504
ekoplodmilevo@abv.bg
http://ekoplod.pentasoftcomputers.eu/

 

 

 

Фирма „Екоплод Милево” ООД развива своята дейност в един от най-известните райони за зеленчукопроизводство в Р. България – село Милево в центъра на Тракийската равнина. Регионът ни е добре познат и известен с плодородието си и високото качество на произведената земеделска продукция.

Нашата политика е насочена към утвърждаване на постигнатите позиции в областта на производството и търговията със земеделска продукция. Изградили сме система за управление и самоконтрол и добре обучен екип и способен да се справя с разностранни задачи в областта на производство, съхранение, сортиране, опаковка на плодове и зеленчуци. Това предимство наложи фирмата ни като предпочитан партньор за доставка на свежи плодове и зеленчуци за директна консумация на всички водещи търговски вериги в България. Към всеки един сезон можем да предложим актуални артикули в опаковка и обем заявен от клиента. Основен приоритет на фирмата е високо качество на предлаганата продукция, което се явява „етикет” на работа поддържащ доброто име, както на самата фирма, така и на клиентите и партньорите ни.

За следващ етап от развитието на фирмата към момента се проучват варианти за опаковка на свежи зеленчуци, както и внедряване на нови мощности за преработка и консервиране на зеленчуци.

В удобно за Вас време ще се радваме да Ви поканим на среща, за да уточним бъдещите ни партньорски взаимоотношения.

 

УСЛУГИ

Екологично чисти плодове и зеленчуци от ръцете на производителя до блюдото на вашите клиенти – това е успешно защитаваната цел от ЕкоПлод Милево ООД – дружество за производство и търговия на селскостопанска продукция. Екипа на фирмата е с дългогодишен опит в производството и търговията на плодове и зеленчуци. Зад успеха се крие съчетание на наследените традиции и използване на съвременни технологии, с което гарантират високо качество на произвежданата продукцията. Този начин предоставя възможност за производство на екологично чисти продукти и благоприятства за околната среда. През последните години екипа ни се доказа и утвърди в областта на търговията, мениджмънта и управлението.

ЕкоПлод Милево ООД се стреми да се адаптира към постоянно изменящите се изисквания и повишаващите се критерии за качество спрямо предлаганите продукти и услуги, да запази и утвърди позициите си на пазара. Складовата база е разположена в един от най-известните райони за зеленчукопроизводство в Р.България – село Милево в центъра на Тракийската равнина. Регионът ни е добре познат и известен с високото качество на произведената земеделска продукция. Разполагаме с добре изградена инфраструктура и квалифициран персонал. Комплекса от съоръжения включва, хладилни камери, система от материални средства, които обслужват производството и търговията и осигуряват условия за съхранение на стоките. Нашата политика е насочена към утвърждаване на постигнатите позиции в областта на производството и търговията със земеделска продукция, за удовлетворяване на изискванията и очакванията на клиентите ни. Основен приоритет на фирмата е високо качество на предлаганата продукция, което се явява „етикет” на работа поддържащ доброто име и осигуряващ висок имидж, както на самата фирма, така и на клиентите и партньорите ни.

Комплексна услуга включваща производство, контрол, опаковане, складиране и съхраняване на земеделска продукция.
Търговия с плодове и зеленчуци.
Производство по заявка
Доставка на място и изкупуване от място – поръчките се изпълняват на територията на цялата страна при необходимост.
Всекидневно обновяване на листата с актуални продукти и цени.

 

 

Related Posts