Национален земеделски регистър

ScreenHunter_18897 Jul. 08 16.26 с. Поликраище
0893477277, 0888214006, 0893477287
jtrading.motors@gmail.com
http://jtrading-bg.com

 

ИСТОРИЯ и ДЕЙНОСТ:

ДЖЕЙ ТРЕЙДИНГ е директен вносител на употребявани японски малогабаритни трактори, челни товарачи, дизелови мотокултиватори, бензинови фрези, стопански инвентари резервни части. Началото на нашата дейност е положено през 1997 година като един от първите вносители на японска малогабаритна техника в България.

ScreenHunter_18903 Jul. 08 16.42Ние сме специализирани във вноса, сервизирането и продажбата на японските марки ЯНМАР, КУБОТА (KUBOTA), ИСЕКИ (ISEKI), МИЦУБИШИ (MITSUBISHI), ХИНОМОТО (HINOMOTO) и ШИБАУРА (SHIBAURA), като предлаганите малогабаритни трактори са между 10 и 70 к. с., а мотокултиваторите от 3 до 10 к. с.

СЕРВИЗ И ОБСЛУЖВАНЕ:

Водени от целта да предлагаме качествен продукт на пазара на селскостопанска техника, ние концентрираме нашите усилия в цялостното обслужване и ремонт на всяка една машина, получена от Япония. Този процес се състои в първоначална инспекция, подмяна на необходимите части и компоненти с нови и оригинални, тестване и зареждане с нови консумативи преди продажбата.

ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ:

Тъй като ПРИ НАС ПОЛУЧАВАТЕ ПОВЕЧЕ, предлаганата от нас техника е специално подбрана още в Япония, в оригинален външен вид и напълно готова за употреба, а всяка една машина, предлагана от нас има 1 година пълна гаранция, включваща и прикачния инвентар.

ДЖЕЙ ТРЕЙДИНГ разполага със собствен гаранционен и извън гаранционен сервиз, в който се извършват всички ремонтни дейности и цялостното обслужване на предлаганата от нас земеделска техника.

Ние работим за вас, а вие, като наш клиент, получавате експертен съвет за избор на най-подходящата за вашите нужди техника, както и възможност за безлихвен лизинг, транспорт до желаната от вас локация, съдействие при регистрация в КТИ, сервиз и доставка на оригинални резервни части.

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

ДЖЕЙ ТРЕЙДИНГ предлага резервни части и консумативи за всички модели малогабаритни японски трактори, мотокултиватори и прикачен инвентар. По-голяма част от предлаганите от нас резервни части съхраняваме на склад, което ви гарантира експресна доставка по куриер до всяка една точка на територията на България. ДЖЕЙ ТРЕЙДИНГ работи и с доставчици от чужбина, което дава възможност за бърза доставка на всяка една необходима резервна част, която е изчерпана или не е налична в нашия склад.

СЕРВИЗ

ДЖЕЙ ТРЕЙДИНГ разполага със специализиран сервиз, в който се извършват ремонтни дейности на селскостопански трактори. Ние държим на качеството и професионализма и при нас работят специалисти, които са част от нашия екип от самото създаване на фирмата, което доказва техният дългогодишен опит и технически познания за земеделската техника.

Ние можем да извършим цялостни или частични ремонти на двигател, скоростна кутия, ходова част, спирачна система, хидравлика и електрическа инсталация.

Фирмата е специализирана и в монтирането, подобрението и ремонтът на багерни уредби и конструкции тип челен товарач, както и в изработката на кабини за японски трактори.

Ако вашият трактор се нуждае от ремонт, обърнете се към нас, тъй като ПРИ НАС ПОЛУЧАВАТЕ ПОВЕЧЕ!

Related Posts