deni-m-09-18100
deni-m-09-18100
гр. Кюстендил, ул. Георги Тертер 24, ет. 2, ап. 2
0896655708
deni_m09@abv.bg

Фирма Дени – М 09 ООД се занимава основно с производство и търговия на плодове и зеленчуци в град Кюстендил.

Дени – М 09 ООД, освен със земеделие се занимава и със строителна дейност. Също така предлага и сервизно обслужване на японски трактори и резервни части за МТЗ. Седалището на фирмата се намира в град Кюстендил.

Дени – М ООД отглежда следните плодове и зеленчуци:

-  Череши;
-  Ябълки;
-  Краставици;
-  Домати;
- Зеле.

УСЛУГИ:

Производство на плодове в Кюстендил

proizvodstvo-na-plodove-v-kiustendil-3873-0Дени – М 09 ООД е фирма, която извършва производство и търговия и на плодове в обособени овощни градини, намиращи се в района на град Кюстендил. Готовата продукция е с високо качество и се предлага на атрактивни цени.

Всички сортове плодове, които се отглеждат от дружеството са съобразени със спецификата на района и почвените особености.

Фирмата обръща особено голямо внимание в отглеждането на череши. Кюстендилските череши ас едни от най-известните у нас със своята сочна сладост.

 

 

Производство зеленчуци в Кюстендил

proizvodstvo-zelenchutci-v-kiustendil-3874-0Дени – М 09 ООД в град Кюстендил развива своята дейност в сферата на селското стопанство, като извършва производство и търговия на зеленчуци.

Фирмата разполага със съвременни машини и техника за сеитба, поливане и събиране на реколтата. Ръководството на фирмата се стреми да се придържа към новите тенденции и добрите практики за производство на зеленчуци.

Дени – М 09 ООД е насочила своята цел към търсене на нови пазари за реализиране на зеленчуците, които произвежда.

 

 

 

 

Сервизно обслужване трактори в Кюстендил

servizno-obslujvane-traktori-v-kiustendil-3887-0Дени – М 09 ООД е фирма в град Кюстендил, която се занимава със сервизно обслужване японски трактори.

Компанията извършва търговия с разнообразие от резервни части за МТЗ.

През годините работа фирмата е успяла да се наложи на пазара със сервизно обслужване и ремонтът на японски трактори. В компанията работят квалифицирани служители, които се грижат за коректното и бързо обслужване.

Карта на обекта