ScreenHunter_8799 Nov. 22 14.25
Ракитово, ул. Иглика 10
0885509430, 0885015753
apg1953@abv.bg
Фирма ГАЯН ООД в град Ракитово се занимава с обработка на дървен материал и производство на изделия от дърво като: дъски, талпи, челни дъски, дюшеме, ламперия и други. Дружеството изпълнява поръчки по индивидуални проекти на клиента. Продуктите на ГАЯН ООД се отличават със своето високо качество и прецизност пред останалите.

ГАЯН ООД е фирма за дървообработка и производство на продукти от дървен материал. Фирмата извършва производство на ламперия от качествен дървен материал, с различни профили и шарки. За производството на ламперия дружеството използва единствено дървесина, преминала през всички съвременни начини на обработка на дървения материал.

Фирмата извършва производство и продажба на трупи и дъски от качествен дървен материал. Фирмата има богат дългогодишен опит в производството на трупи и дъски за производствени цели. Част от клиентите на ГАЯН ООД физически лица и фирми от мебелната и строителната сфера. Дружеството разполага със специализирани машини, допринасящи за бърза работа и реализирането на качествен продукт.

ГАЯН ЕООД извършва производство на дюшеме е от висококачествен дървен материал, преминал през всички съвременни начини на обработка. Настилката от дървесина е особено ценна и поради факта, че може да бъде обработвана и обновявана многократно. Освен това тя остарява красиво, придобивайки свой естествен старинен вид, който много хора се опитват да постигнат изкуствено. Естественото придава уют и красота. Дюшемето е много издръжливо като материал, ако за него се полагат достатъчно грижи.

ГАЯН ООД в град Ракитово предлага на своите клиенти богат избор от първокачествени челни дъски в голямо разнообразие от шарки и профили и във всички размери. Дървеният материал, използван за производството на челни дъски е сух.

Дружеството разполага със следните машини за обработката на дървен материал: машина за профилно рендосване, които е гаранция за перфектно качество при производството на дюшеме, машина за разбичване на дървен материал и др.

Карта на обекта