ScreenHunter_3324 Sep. 01 09.54
с. Генерал Инзово, ул. Зора 4
04770236, 0889235416

ЕТ Булмилк Николай Николов се занимава с млекопроизводство в с. Генерал Инзово. Мандрата предлага изкупуване и преработка на мляко. Дружеството извършва производство на млечни продукти.

ЕТ Булмилк Николай Николов извършва изкупуване и преработка на мляко

Фирма ЕТ Булмилк Николай Николов развива своята основна дейност в областта на млекопроизводството в село Генерал Инзово, област Ямбол. Дружеството извършва изкупуване и преработка на мляко.

ScreenHunter_3327 Sep. 01 09.58

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЕТ Булмилк Николай Николов изкупува мляко от местни фермери и животновъди. При изкупуването на млякото, стриктно се следи за неговото качество, за да могат да се приготвят след преработката му продукти с превъзходен вкус.

Фирмата разполага с мандра в село Генерал Инзово, община Тунджа.

ЕТ Булмилк Николай Николов извършва производство на млечни продукти

Мандра ЕТ Булмилк Николай Николов се занимава с производство и търговия на мляко и млечни продукти.

Фирмата предлага висококачествени екологично чисти млечни продукти произведени за българския пазар.

Положеното старание в процеса на млекопроизводство, системата за контрол на качество и превъзходния вкус на продукцията, превръщат ЕТ Булмилк Николай Николов в лидер на пазара за млечни продукти.

Мандра ЕТ Булмилк Николай Николов

Мандра ЕТ Булмилк Николай Николов е разположена в екологично чист район край село Генерал Инзово. Тя е оборудвана с модерна техника за преработка на мляко. В мандрата има изградена система за контрол на качеството, като се следи и за чистотата на работното място.

Всяка част от производствения процес се наблюдава от определени за целта хора и се следи за стриктното спазване на правилата.

Мандрата предлага висококачествени млечни продукти, произведени от екологично чиста суровина.

Фирма ЕТ Булмилк Николай Николов разполага с изградена дистрибуторска мрежа за разпространение на млечните продукти в страната.

Гъвкавата ценова политика и професионалния подход на фирмата към работата са я утвърдили, като сериозен и надежден партньор за много български търговци на мляко и млечни продукти.

Карта на обекта