ScreenHunter_8174-May.-23-11.261
София, кв. Хаджи Димитър, ул. Резбарска 3-A
0897888797, 0897888799
bulles_holding@abv.bg
http://bulles-holding.com

Фирма Буллес Холдинг ЕООД е на пазара от 1997 год. От началото на 2004 год. разполага със собствена складова база в София, а от месец март 2005 год. в столицата работи и цех за преработка на дървесина намиращ се се в с. Лозен ( София ). От месец март 2011 г. заработи и вторият ни цех в с. Брестовица на 10 км. от Пловдив.

Коректността и уважението към нашите партньори и клиенти е основен принцип в работата на фирмата ни! Основното звено в работата на фирмата е разбичване, сушене и търговия на иглолистна дървесина – червен бор, бял бор и смърч.

Преработваме и предлагаме всичко от иглолистен материал за строителството, мебелната промишленост, за производството на дограма и врати. Изпълнение на нестандартни поръчки в рамките на 2 до 5 работни дни в зависимост от количеството.

ScreenHunter_8176 May. 23 11.48Предлага следните продукти:

Дървен материал:
- греди;
- дъски;
- обшивка и дюшеме;
- кофражни дъски;
- строителни подпори;
- летви;
- первази;
- челни дъски;
- дърва за огрев.

Дървени Къщи
Къщите на фирма Буллес Холдинг са разработени и се изпълняват по всички изисквания за качество, термо и звуко ефективност и уют. Ние Ви предлагаме както наши модели и проекти на къщи така и изцяло ваши проекти и виждания съобразени с нашия дизайнерски екип. Квадратурата на къщата ще е такава каквато кажете вие. Нашите къщи се изработват от Българска дървесина, която е старателно подбрана и изсушена до показатели позволяващи тя да бъде обработена и импрегнирана така, че да даде възможно най – дълъг и надежден живот на къщата.

ScreenHunter_8176 May. 23 11.50Изолационните материали са от възможно най – добрите на пазара. Задължително използваме и паро – пропускащо фолио.

Слепени Греди
Буллес холдинг ЕООД предлага слепени греди от два или от три елемента. За слепването се използва лепило позволяващо гредите да издържат на различни метеорологични условия. Гредите може да бъдат с дебелина от 5 см. до 20 см., ширина е от 7 см. до 22 см. , дължината може да бъде от 1 м. до 6 м. Елементите са с еднаква ненарушена дължина, което позволява гредата да бъде много по здрава и еластична на натиск и огъване.

Градинска мебел
Буллес холдинг ЕООД произвежда различна градинска мебел както и всичко необходимо за оформянето на Вашата градина. А ако сте решили да си направите разкошна и здрава тента, навес или барбекю също ще ви помогнем. Предлагаме изграждане на външни заведения от дърво. Ето и какво произвеждаме от дървесина:
- пейки;
- маси;
- дивани;
- чардаци;
- навеси;
- тенти;
- огради;
- дъски за под.

ScreenHunter_8177 May. 23 11.53Дървесината използвана за направата на всичко това предварително се импрегнира с препарат за защита, което и позволява дълго време да издържи на външни атмосферни условия!

Импрегниране
За да удължим живота на дървесината е необходимо тя да се импрегнира. За импрегниране на дървесината използваме Resistol – препарат за обработка чрез потапяне, който не съдържа метали и осигурява защита на дървесината срещу поражения от термити, насекоми и гниене, предизвикано от гъбички. Resistol е подходящ за обработка на строителния дървен материал, използван както на закрито, така и за надземни конструкции. Материалите обработени с Resistol в последствие може да се лепят или лакират с различни байцове и лакове.

Карта на обекта