ScreenHunter 3798
гр. Пловдив, бул. Кукленско шосе 21
0898420372
blitz_ivanov@abv.bg
https://blitz-bg.com

Фирмата е създадена през 1994 год. като ЕТ „БЛИЦ” – Христо Иванов

Базов модел 2017Развива и разширява дейността си и шест години по-късно прераства в „БЛИЦ” ООД също със седалище в гр.Пловдив.

В последните няколко години „Блиц” вече ЕООД работи в областа на инженеринга в ХВП и други отрасли.

БЛИЦ ЕООД е инженерингова фирма, която проектира и оборудва предприятия в хранително вкусовата промишленост. Особен дял в дейността на фирмата заема собственото производството на патентованите МОДУЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ с различно приложение. Работи основно в секторите “мляко” и “месо”, но може да предложи и решения по преработката на мед, гъби, зеленчуци, производството на пиво и други вкусови продукти.

 
Иженеринг

Пастъоризатор 250литра- Помпени решения

- Системи за измиване с високо налягане

- Машина за измиване на касетки / за дребни плодове /

- Разработки по задание на клиента

Технологично оборудване

- Пастьоризатори

- Вани сиренарски

- Резачка за сиренина

- Съд за изпарване

- Стелажи и стелажни системи

- Автоматизация

 

Модулни предприятия – Мечтата на фермера
Ние от БЛИЦ предлагаме цялостни решения за вашия бизнес

Подготовка за транспортСъздаването на едно предприятие е творчески процес и ние се стремим да го обхванем напълно: Нашата политика е да предлагаме цялостно завършен продукт – от идеята, през проекта до изграждане и пускане в експлоатация на обекта.
Модулното изграждане на предприятия е иновативен подход, който позволява, в сравнително кратки срокове – 2 до 4 месеца, производството да стартира. В същото време тези предприятия са много гъвкави по отношение на функционалите им възможности. По площ те се разпростират от 20 до 160 кв.м.
Като капацитет с тях може да се обхване широк диапазон – от 200 до 2000 литра мляко на ден за мандрите и до няколко десетки животни на ден за транжорните и кланичните пунктове. Относно произвежданите продукти, почти нямаме ограничения.

Опитът ни от внедряването им в България и извън граница в последните 7-8 години показа, че тези модулни мандри и транжорни са една нужна стъпка в развитието на фермата.
Модулното предприятие е комплексно творческо, решение, скрило в себе си много мисъл, добре направени анализи и премерена инвестиция, което решение ние можем да предложим.
Сега вече имаме опита от немалко работещи такива и постоянно подобряваме качеството и функционалността им.

 

 

 

22449811_1917878815196708_7689639011276404328_nЕнергийните разходи при производството в тях са ниски, благодарение на ред технически разработки в оборудването, което произвеждаме.
Процесите в нашите мандри са с висока, но “разумна” степен на автоматизация.

Предприятията, които създаваме са в пълно съответствие на европейските стандарти и това ги прави едно добро решение и за предприемачи, които нямат собствени мляко или месодайни животни, но имат бизнес план , пазарна стратегия и възможност да инвестират в такива производства.

Във всички стъпки от идеята до пускането в експлоатация на едно предприятие, независимо модулно или не, има особености, за които ние ще подготвим нашите клиенти.

Карта на обекта