Национален земеделски регистър

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]ScreenHunter_19874 Mar. 05 13.12[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text] Монтана, ул. Гоцо Митов 5
096391515
office@acm-montana.com
http://www.acm-montana.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”25″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]АСМ ЕООД Монтана е лидер в дистрибуцията на препарати за растителна защита (ПРЗ), семена за посев, листни и минерални торове в България.

Компанията се гордее с богатата си продуктова гама от най-добрите препарати, хибридни семена, минерални и листни торове на водещите световни производители. АСМ е сред най-големите в страната търговци и износители на земеделска продукция: пшеница, царевица, шарен слънчоглед, маслодаен слънчоглед и рапица.

Мотото на компанията: Вашият успех е наша цел! изразява амбицията да предложим най-актуалните агро-продукти на пазара чрез нашите търговски представители във всяка точка на България. Компанията се стреми да отговори на нуждите на клиентите с най-ефикасните решения за постигане на по-високи добиви.

ScreenHunter_19878 Mar. 05 13.24

АСМ ЕООД е наследник на създадената през 1997 година в град Монтана Агрохим ЕООД. Основната дейност на компанията включва търговия с препарати за растителна защита, семена за посев и всички видове български и вносни минерални торове. АСМ разширява своята дейност с търговия със земеделска продукция и течни горива.

Днес компанията представя на българския пазар продуктите на световноизвестните лидери в сферата на растителната защита: БАСФ, БАЙЕР, Монсанто, Дюпон, Хеминова, Ариста Лайфсайънс, Синджента, Милагро, Суми Агро, както и на най-добрите селекционери на хибридни семена в света като Пионер, Монсанто, КВС, Еуралис, Синджента, Косад Семанс, Рапул, Мей Сийдс. Предлагат се продукти и на други фирми по желание на клиента.

Компанията непрекъснато обновява и обогатява продуктовата си листа, за да предложи постиженията на съвременните агро-технологии – ефикасни и достъпни препарати, и най-актуалните семена за посев.

Глобалните предизвикателства пред земеделието в страната изискват ефективни, навременни и иновативни агро-решения. АСМ ЕООД работи за удовлетворяването на специфичните нужди на земеделските стопани във всички региони на страната.

Ние сме изградили опита и капацитета да предоставим на клиентите си най-добрите продукти на световния пазар за семена за посев, растителна защита и минерални торове. Нашите основни цели сега са повишаване на конкурентноспособността, подобряване на маркетинговите стратегии и увеличаване на пазарния ни дял.

ScreenHunter_19875 Mar. 05 13.24

АСМ се стреми да привлече нови клиенти с атрактивни търговски оферти за висококачествени продукти за земеделието.

Стремим са да:

Разширим пазарния си дял, търговска листа и дейност
Привличаме нови клиенти
Предлагаме конкурентни цени
Установяваме нови контакти с износители и потребители на земеделска продукция

Приоритет на компанията е създаването на стимулираща и мотивираща служителите работна среда.

Корпоративната политика е за привличане на млади, енергични и високо-квалифицирани професионалисти, които търсят кариерно развитие в разгръщаща се и динамична компания.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”25″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_gmaps type=”m” zoom=”14″ bubble=”1″ title=”Карта на обекта” link=”https://maps.google.bg/maps?q=%D0%9C%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0&hl=bg&ie=UTF8&sll=42.6051,24.895965&sspn=0.107144,0.154324&hnear=%D0%9C%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0&t=m&z=13″ size=”350″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”25″][/vc_column][/vc_row]

Related Posts