ScreenHunter_8758-Jul.-12-10.50
Стара Загора, ул. Радост 1 Б
042603118, 042603114, 0899112883
office@animex.bg
http://animex.bg

Фирма Анимекс започва своята дейност през 1993 г. с предмет на дейност търговия с резервни части за селскостопанска техника. Централният офис с търговска и сервизна база на фирма АНИМЕКС се намира в Стара Загора, кв. Колю Ганчев, ул. Радост № 1 Б.

Другите ни търговски и сервизни бази са разположени в Добрич, Каблешково и Велико Търново, като за в бъдеще предстои откриване на представителства, разположени във всички Агро – центрове на страната.

Днес, АНИМЕКС е сред водещите фирми на българския пазар за търговия със селскостопанска техника. Нашите представи за успех не само са отразени във финансовите параметри, в обема на продажбите и пазарния дял, но както се вижда и от обхвата и динамиката на растеж, от новите методи на управление, основано на бизнес етиката.

ScreenHunter_8765 Jul. 12 11.11

Тя има богати финансови, интелектуални и материални активи. Екипът на фирмата е съставен от специалисти във всички сфери на селското стопанство, които методично биват обучавани от експерти от цяла Европа и непрестанно упорстват и търсят по – добри решения, за да посрещнат предизвикателствата на развиващия се пазар.

Тяхното творчество и професионални умения ни позволяват да предложим на българските фермери иновативна, производителна, прецизна и икономична техника. Това означава, според мисията на компанията ни, да постигнем най – важната си цел – Да удовлетворим потребностите на клиентите ни.

За да отговорим на предизвикателствата на взискателния пазар във фирмата е въведена система за управление на качеството ISO 9001:2008. Ако имате някакви конкретни запитвания или имате нужда от консултация и насочване спрямо това каква селскостопанска техника би била оптимална за Вас, комуникацията чрез онлайн платформа е отворена към всички настоящи и бъдещи клиенти.

ScreenHunter_8765 Jul. 12 11.15

Също така Ви съветваме да посетите някой от официалните ни Шоуруми и да се запознаете отблизо с екипа ни, да разгледате наличния инвентар и да бъдете консултирани от най-добрите специалисти.

На разположение на клиентите ни е и 24 – часов мобилен сервиз от квалифицирани специалисти, който осигурява гаранционно, следгаранционно обслужване, ремонт, както и Агро – консултански услуги, които да подобрят и бенефицират максимално вашия бизнес.

Мисия:
Анимекс ЕООД е посветена на осигуряването на качество в селското стопанство и максимално удовлетворение на потребностите на нашите клиенти.

Сервиз и Услуги:
Основата на нашият бизнес е предлагането на първокласни услуги и решения на нашите клиенти.
Ние вярваме, че първокласното качеството на работа и обслужване създават дългосрочни взаимоотношения и непрестанно се стремим към оптимизация на сроковете за доставка и сервиз.

ScreenHunter_8765 Jul. 12 11.18Предлага следните продукти:

Трактори;
Телескопични товарачи;
Самоходни пръскачки;
Дискови брани;
Продълбочители;
Поливни системи;
Плугове;
Мулчери;
Косачки;
Комбайни;
Пръскачки;
Култиватори;
Сеялки;
Тороразпръсквачки;
Активни брани;
Валяци;
Машини за лозя / овошки;
Машини за ферми.

Карта на обекта