af
София, ул. Акад. Методи Попов 26
028430406, 0885609626
office@agro-fruit.com
Агрофрукт е фабрика за производство на дълбокозамразени плодове, зеленчуци, пюрета и концентрати. Фирмата е създадена през 2002 г. с база, разположена в централната част на Южна България, в околностите на град Стара Загора.

Благодарение на ангажираността на мениджмънта и служителите, изразяващи се в прилагането на иновативни технологични решения, целево инвестиране и отдаденост към клиентите за кратък период от време Агрофрукт успя да заеме устойчиви позиции на европейския пазар на замразени продукти.

Днес името на фирмата е добре познато сред някои от най-известните производители на храни и напитки в Европа.

Отличната комбинация от плодородни и чисти почви и подходящия климат благоприятстват отглеждането на екологично чисти плодове и зеленчуци, предпочитани и търсени в цял свят.

Посредством ново и модерно технологично оборудване и в условията на безкомпромисен контрол и хигиена в съответствие с изискванията на стандартите ISO 9001:2000, HACCP, IFS и BRC ние приготвяме с грижа и внимание нашите продукти.

Горди сме да насочим вниманието Ви към онова, което ни отличава от останалите. С времето заложихме няколко фундаментални принципа в ядрото на фирмената си философия:

Качеството е Приоритет!

То е не само част от нашите продукти, но и от всяко наше действие. Осъзнавайки, че Вашият успех е определящ за нашия, ние се стремим да изпълняваме специфичните Ви изисквания по отношение на продуктите, водени от мотото:

Най-добрият клиент е удовлетворения клиент

Поради това в продължение на 8 години ние не спираме да търсим нови решения, с които да Ви предлагаме продукти с високо качество и безкомпромисна гаранция за безопасност.

Благодарим Ви за сътрудничеството, критиките и препоръките, които ни помагат да се развиваме и да Ви предлагаме все по-добри продукти.

Благодарение на възможността за производство на замразени плодове и зеленчуци, от една страна, и замразени пюрета и концентрати, от друга, Агрофрукт съчетава конкурентните предимства от затваряне на технологичния цикъл и възможността за предлагане на няколко продукта от една суровина на своите клиенти.

Производствената база на фабриката е оборудвана със съвременни складови и технически съоръжения, които осигуряват целогодишно натоварване на производствените мощности.

Агрофрукт разполага с два автоматични замразвателни тунела на английската фирма Eurotek с капацитети 1500 кг/ч и 1000 кг/час, както и с два стационарни тунела с общ капацитет 400 кг/час.

Плодовете и зеленчуците се подготвят, преработват, замразяват и съхраняват посредством цялостно комплектованите технологични линии на водещи европейски производители на машини като OMIP ( линия за преработка на кайсии и праскови ), FAM ( линия за рязане на кубчета и ивици ), Meccano Frutta ( линия за преработка на череши и вишни ), Cabinplant ( бланшор ), R.G. snc Di Ricci Riziero ( калибратори ), C.E.I.A. ( металдетектори ), Bertuzzi ( линия за пюрета и концентрати ) и др.

Замразените продукти се съхраняват в складови площи с капацитет 3 000 тона готова продукция и в условията на непрекъснат контрол на температурата.

От самото си създване Агрофрукт не спира да адаптира технологичните си възможности към непрекъснато разширяващите се изисквания на пазара посредством инвестиции в непрекъснати подобрения и модернизация на съществуващите технологични и складови съоръжения.

Карта на обекта