MASS
Стара Загора, ул. Новозагорско шосе ( след Метро )
042919233, 0885957075, 0898554154
office@mass.bg
http://mass.bg
Мисия
Агростил оод с марката “MASS” е средоточена в производство и търговия на качествена селскостопанска техника, която е успяла да спечели доверието на нашите клиенти.

Цели
Да постигнем високи нива на клиентска удовлетвореност.
винаги качествена и същевременно достъпна техника от малкия до голямия земеделски производител.
Безупречно сервизно обслужване.

Фирма АГРОСТИЛ ООД се занимава с производство на земеделска техника – плугове (обръщателен, олекотен,  конвенционален, лозарски, кубота/ голдони полу- навесни), продълбочители, култиватори.

Фирма Агростил ООД е вносител на марката UNLU, занимаваща се с производство на плугове повече от тридесет и седем години. За този период компанията е постигнала значителни успехи в усъвършенстването на техниката.

ScreenHunter_1283 Oct. 13 17.37

Компанията е имала време да спечели доверието на колеги с европейско качество, висока надежност и приемливост на цените.

Интереса, който е предизвикан от продуктите на марката на международните изложения, в които са показани най-новите технологии в света на селскостопанския отрасъл, за пореден път потвърждават какво е възможно да се очаква.

Всички технологични подобрения се се представят по панаири, каталози и в интернет. Нуждите на клиентите за първи път се реализират в 3D формат. Всички материали, които ползваме за производството на нашите продукти се доставят от утвърдени фирми в Турция.

За да се предотврати корозия и да се получи по- добър физически външен вид, всички продукти са минали през специална обработка преди боядисване.

Фирма Агростил ООД също така е производител и на марката MASS занимаваща се с преработка на земеделска техника.

Карта на обекта