ScreenHunter 3107
гр. София, бул. Джеймс Баучер 76, ет. 3, офис 310
0892077172
office@agrogreen.bg
https://agrogreen.bg

ScreenHunter 3108Компанията „АгроГрийн Трейдинг“ ЕООД е създадена през 2015г. и вече е добре позната в земеделския сектор. Основната дейност на компанията е свързана с предоставяне на технически консултации и търговия на продукти за конвенционално и биологично земеделие.

В комплексното си и диференцирано продуктово портфолио са включени най-добрите продукти на световния пазар с доказани свойства и гарантиран успех. В България, „АгроГрийн Трейдинг“ е сред трите основни дистрибутора на течните микробиални торове на австралийския производител GrowGreen.  В търговията на препарати за растителна защита, тя е един от четирите дистрибутора на израелската компания Адама, както и на компании като BASF,Байер, Белхим, Кортева и Синджента.

Екипът на „АгроГрийн Трейдинг“ се състой от опитни специалисти, който предоставят професионална подкрепа и помощ при въпроси в сферата на растителната защита. В отговор на специфичните нужди на всяко земеделие, нашият екип изготвя персонализирани програми, които дават възможност за постигане на оптимални резултати.

В „АгроГрийн Трейдинг“ се отнасяме с голямо внимание към детайла, и всеки  иновативен проект за развитие на клиентите, персонала и компанията представлява интерес за нашия екип. За нас е важно да се развиваме и да отговаряме адекватно на най-новите тенденции в аграрната индустрия. За тази цел, в „АгроГрийн Трейдинг“ упражняваме постоянен мониторинг и контрол върху собствената си продуктивност и развитие, обогатяваме и развиваме продуктовото си портфолио и периодично инвестираме във внедряване на последните технологии в бранша.

С цел изготвяне на най-ефективните, най-качествените и най-рентабилните предложения за нашите клиенти, ние трябва да се уверим в резултатите от първа ръка. За да постигнем това, през 2018г. започнахме близко партньорство с компанията „Мега Стрейд“ ЕООД, която е регистриран земеделски производител. През стопанската 2018-2019г. компанията стопанисва около 6 000дка зема, по-голямата част от които са засети с пшеница и слънчоглед, а останалите с грах.  Посевите се обработват изцяло с продукти от „АгроГрийн Трейдинг“, под надзора и с помощта на екипа на компанията. Различни методи на обработка и технологии са прилагани на контролни полета. По този начин „АгроГрийн Трейдинг“ изгражда обективна и достоверна база данни за продуктите и услугите, които предлага, както и за тяхната резултатност.

Професионалното и коректно поведение е в основата на отношенията както с клиентите и партньорите ни, така и в екипа ни. Затова държим на безопасните и здравословни условия на труд, добрата търговска практика, както и на приятната работна атмосфера.

В „АгроГрийн Трейдинг“ ЕООД екипът е най-важният ни актив и движеща сила за нашия успех. Ние твърдо вярваме,че в основата на иновативната компания стой разнообразието от знания, за това подкрепяме талантливи хора с добър опит и перспективи, готови да се присъединят към нашия екип.

Наше основно задължение е да защитаваме и съхраняваме правата и интересите на нашите клиенти, като работим в съответствие с действащите към момента разпоредби на българското законодателство.

 

ПРОДУКТИ:

Торове:

 

Препарати за растителна защита:

 

Семена:

 

ДОСТАВКА
УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Използвани термини:

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инциира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Безплатната доставката се извършва от 1 до 3 работни дни както следва:

  • Важи само за продукти за растителна защита (ПРЗ) и на течни микробиалн торове GrowGreen за терторията на областите Варна, Шумен, Добрич, Разград, Търговище, Русе и Силистра.

За останалите продукти от продуктовото портфолио на Агрогрийн Трейдинг ЕООД, доставката се извършва както следва:

  • Доставките на всички продукти до други области на страната, се заплащат от клиента. Цените се определят в зависимост от тарифите на превозвача, на база обема на закупената стока и разстояние на посоченото място за доставка.
  • За поръчки с адрес на доставка извън България цените на доставка се калкулират в процеса на поръчката.

Доставки до населени места извън Европейският съюз

Потребителите на електронния магазин, чийто адреси на доставка за в населени места извън Европейския съюз заплащат допълнително всички мита, данъци и такси, дължими за съответните страни. Тези такси не са включени в цената за доставка и варират за различните страни. За точна информация, потърсете съответните агенции във Вашата страна.

Карта на обекта