ScreenHunter 1190
гр.Горна Оряховица, ул. Генерал Гурко 13
0888102166
agroblok.ltd@abv.bg
www.agroblok.com
„Агроблок” е динамично развиваща се бизнес група от предприятия, осъществяващи  своята дейност  в сектора на земеделието и търговията със селскостопанска продукция.

„Агроблок” е доказан и предпочитан партньор в сделките със зърнени култури- рапица, ечемик, пшеница, слънчоглед и царевица.

Дружеството разполага със съвременна мелница за преработка на пшеница.

Към преработвателното предприятие функционира прецизна лаборатория, която изпълнява  стриктен  входящ  и изходящ контрол, окачествяване и селекция. Производеното брашно е от възможно най-високо качество и е под постояненен, независим мониторинг в лабораториите на БАБХ.

„Агроблок” разполага с надежна складова база за съхранение на селскостопанската продукция.

Компанията  предлага богата  гама от препарати за растителна защита и минерални торове на  водещите  производители в бранша.

Модерен автопарк  гарантира  експедитивното и сигурно извозване на продукцията до всяка една точка, заявена от нашите партньори.

„Агроблок” има дългогодишен опит в логистиката и дистрибуцията на горива и смазочни материали.

Предлага  пълната гама  петролни продукти   от търговската листа на „ЛукОйл-България”.

В структурите на „Агроблок” работят  компетентни и високо квалифицирани специалисти, които извършват професионално консултиране и специализирана помощ при внедряването на всяко едно изделие в подкрепа на Вашето земеделско стопанство.

menu_5_26Земеделска продукция

Изкупува и търгува със зърнени култури – рапица, ечемик, пшеница, слънчоглед и царевица. Разполага със собствен транспорт за експедитивно и надежно извозване на продукцията

 

 

menu_6_21Препалати

Предлага богата гама  от продукти за растителна защита, отговарящи на всяка специфична нужда в земеделието. Предлага възможно най-качествените препарати в подкрепа на вашето земеделско стопанство. Възможност за професионално консултиране и специализирана помощ. Доставка до обекта на клиента.

menu_7_22Минерални торове
Продажба и доставка на широка гама минерални торове  от България, Румъния, Сърбия, Украйна и Египет, както и  от други  утвърдени производители.
Продуктите са придружени със сертификат и гаранции за качество.

Осъществява  професионална помощ и консултации за прилагането на всяко отделно изделие. Доставка и транспорт до обекта клиента в желания обем и разфасовка.

menu_8_23Преработка
Преработва пшеница в собствена мелница. Преработвателното ни  предприятие разпалога с лаборатория за входящ и изходящ контрол, окачествяване и селекция.Прозведеното брашно е от възможно най-високото качество, без добавка на подобрители, коректори и ензими.
Продукцията е под постоянен мониторинг в лаборатория на БАБХ.
Извършва доставка със собствен транспорт до обекта на клиента в желаните разфасовки/ насипно,5кг, 25 кг и 50 кг/.

menu_9_24Семена
Предлага богата  гама от семена за зърнени и маслодайни култури с български и чуждестранен произход.
Продуктите са придружени от необходимите сертификати  за качество и прозход. Извършва консултиране и професионална помощ за всяко отделно изделие.

Доставка и транспорт до складовата база на клиента.

menu_10_25Петролни продукти

Търговия и дистрибуция на  претролни продукти от гамата на „ЛукОйл България” и “Ромпетрол България” ЕАД с гарантирано качество и всички задължителни сертификати. Доставка на всички видове смазочни материали.

 

Транспорт и логистикаmenu_11_37

Транс Грейн ЕООД е дружество сигментирано в областта на транспорта и логистиката. Фирмата разполага с модерен автопарк от камьони МАН и чисто нови самосвални ремаркета WIELTON. Това гарантира много бърза и навременна реакция по извозване на земеделската продукция. Компанията разполага с товарни автомобили специализирани за транспорт на зърнени култури, минерални торове, брашно и трици.
.

Карта на обекта