Национален земеделски регистър

b_0a60ba8fcf519915f738e2d903031ba4Пловдив, ул. Райко Даскалов 9
032260166
office.plovdiv@agrion.bg
http://www.agrion.bg

 

Агрион е водеща българска компания, специализирана в професионалното управление на земеделски активи.

Ние вярваме в максимата земя в добри ръце. Ние работим за повишаване на добавената стойност на българското земеделие. Ние можем да подпомогнем устойчивото развитие на пазара на земи у нас.

Портфолиото на Агрион включва широк набор услуги, свързани с покупко-продажбата на земи директно от собственик, от посредник или от корпоративен клиент.

ScreenHunter_1769 Oct. 24 14.40Предлагаме и възможности за активно управление на активи – отдаване под наем, аренда, замяна, покупка на земеделски стопанства и бизнеси. В нашите офиси ще получите търговски и юридически консултации, съвети и актуална информация за цената на земята.

Днес, Агрион разполага с мрежа от офиси в цялата страна и високо квалифициран екип от специалисти в най-големите областни градове . Те са готови да отговорят на всяко запитване в рамките на няколко часа. Може да се свържете с нас и на телефон 032 20 49 00 .

Дружеството е член на Българската асоциация на собствениците на земеделски земи (БАСЗЗ).

Експедитивност
Ние доказваме, че добрите решения могат да се реализират в бързи срокове. Затова в нашите офиси ще получите актуална информация за цените на земеделски земи и варианти за тяхното управление, а само за няколко часа, при желание от ваша страна, можем да ви предоставим оферта за покупката конкретно на вашия парцел.

Експедитивност
Ние доказваме, че добрите решения могат да се реализират в бързи срокове. Затова в нашите офиси ще получите актуална информация за цените на земеделски земи и варианти за тяхното управление, а само за няколко часа, при желание от ваша страна, можем да ви предоставим оферта за покупката конкретно на вашия парцел.

Експертни познания
Агрион познава динамиката на пазара на земя в неговата същност и детайли. Благодарение на добрата си подготовка и професионален опит нашите брокери ще Ви предоставят висококачествени услуги, които най-точно да отговорят на вашите нужди. Ние ще ви информираме за всичко, отнасящо се до Вашия актив.

Гъвкавост
С индивидуален подход към всеки отделен клиент и гъвкави решения, ние се стремим да бъдем иноватор в сферата на модерното земеделие. Компанията ще Ви предложи възможности как да получите най-добра доходност от своята земя независимо в кой регион на България се намира и във възможно най-кратки срокове.

Коректност
Бизнес моделът на Агрион се базира на философията да работим заедно с клиента и за клиента, изграждайки коректни и дългосрочни отношения. На всяка стъпка от сделката ние сме до Вас и сме готови да ви предоставим юридически консултации и търговски съвети. Само така смятаме, че ще създадем условия за развитие на модерно и конкурентноспособно земеделие.

ScreenHunter_1766 Oct. 24 14.39

Отговорност
Ние вярваме, че всичко в нашата работа трябва да бъде подчинено на отговорността към хората, които ни се доверяват, към българската земя и към обществото като цяло. Компанията иска да подкрепи ефективното използване на поземлените активи, да допринесе за опазването на природните ресурси и стимулирането на родното земеползване.

Разбираме земеделеца
Агрион говори на разбираем език с българския земеделец. Ние знаем пред какви предизвикателства е изправен той и какви трудности среща всеки ден. Познаваме проблемите с раздробените стопанства, разпокъсаната земеделска земя и неефективното им стопанисване и предлагаме варианти за разрешаването им.

Достъпност
Със своите 21 офиса в цялата страна, Агрион се стремим да бъде на една крачка от всеки, който има нужда от експертен съвет и достъпно решение за управлението на земеделски актив. Може да направите онлайн заявка или да се свържете с нас на телефоните на нашите офиси. Ние сме на ваше разположение!

Проaктивност
За Агрион отговорното поведение не означава само поемане на инициативата, а активно участие в икономическия живот и реализирането на идеите в конкретни действия. Затова за нас е изключително важно да спазваме поетите ангажименти към клиентите си, партньорите и обществото като цяло.

 

Related Posts